Internet

articolul anterior articolul urmator

Apple lansează un site pentru Apple Card

0
3 Jul 2020 08:11:00
Autor: News.ro

Utilizatorii serviciului de cumpărare în rate Apple Card pot acum să gestioneze operaţiunile şi dintr-un site, pe care-l pot accesa de pe desktop, în completarea aplicaţiei mobile.

Apple a lansat card.apple.com, un microportal pentru utilizatorii serviciului Apple Card. De aici, utilizatorii pot folosi o bună parte din facilităţile oferite de aplicaţia mobilă.

Prin intermediul site-ului, utilizatorii îşi pot plăti ratele la produsele achiziţionate prin Apple Card şi pot verifica soldul. Direct în ecranul principal sunt afişate cele mai importante informaţii, precum data şi valoarea următoarei rate.

Din noul site, utilizatorii pot, de asemenea, să programeze plăţile viitoare pentru a scăpa de grija virării manuale în fiecare lună a ratelor. Această facilitate este chiar mai accesibilă în acest portal decât în aplicaţia mobilă, unde mulţi utilizatori nici n-au observat-o din cauza faptului că este ascunsă într-un meniu separat de opţiunile principale.

Prin intermediul unui meniu lateral, utilizatorii pot verifica plăţile anterioare şi le pot descărca în format PDF.

Alte facilităţi, precum eliminarea unui cont şi înlocuirea cu altul, contactarea serviciului de suport şi regulile serviciului sunt disponibile la Settings.

Din păcate, nu există în noul site posibilitatea blocării cardului şi opţiunea de a cere eliberarea altuia în cazul pierderii sau furtului. Aceste opţiuni rămân disponibile doar în aplicaţia Wallet de pe iPhone.

Apple a lansat serviciul Apple Card anul trecut ca o modalitate de cumpărare în rate, fără dobândă, a iPhone-urilor. Între timp, au fost adăugate şi alte produse ale companiei, ce pot fi achiziţionate în acelaşi fel, precum laptopuri şi căşti.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii