Internet

articolul anterior articolul urmator

BitDefender 2020 îţi permite să scapi în sfârşit de reclamele targetate

0
18 Jul 2019 18:05:05
Autor: Andrei Brînduşescu

Noua soluţie de securitate a celor de la BitDefender aduce îmbunătăţiri extrem de importante şi permite utilizatorului să controleze informaţiile personale strânse de site-urile pe care le vizitează, pentru a scăpa de reclamele targetate.

Printre noutăţile aduse de BitDefender 2020 se numără un modul anti-tracking pentru Windows şi Mac OSx, care notifică utilizatorul despre instrumentele de monitorizare din spatele fiecărei pagini vizitate şi îl ajută să controleze informaţiile personale compilate de către companii.

Astfel, site-urile nu vor mai putea afişa către utilizatori reclame concepute pornind de la datele personale sau istoricul de navigare.

Noua funcţionalitate de monitorizare a microfonului se alătură celei de protecţie a camerei video şi va notifica utilizatorul despre orice încercare de acces neautorizat al unor aplicaţii sau programe la funcţia de înregistrare audio, folosită adeseori în scopuri de spionaj.

Motoarele de detecţie a ameninţărilor informatice sunt capabile să oprească cele mai noi variante ale ameninţărilor informatice actuale, precum ransomware şi minerii de monedă virtuală.

O altă îmbunătăţire a fost adusă funcţiei de control parental, care oferă o experienţă mai uşoară şi intuitivă pentru părinţi. Mai mult, limita de timp pe care aceştia o stabilesc pentru copilul lor poate fi setată per profil, astfel încât timpul petrecut de acesta la o tabletă poate fi adunat cu cel petrecut pe un smartphone, pentru a nu depăşi limita zilnică.

Bitdefender 2020 introduce în premieră şi protecţia în timp real pentru dispozitive cu iOS faţă de tentative de înşelătorie. Indiferent de browser, noul feature va bloca orice încercare de sustragere a datelor de card sau altor date personale de către o pagină de internet frauduloasă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările