Internet

articolul anterior articolul urmator

Campania specială de Ziua Îndrăgostiţilor continuă: Licenţe pentru Windows 10 Enterprise la doar 11,26 euro

0
Articol publicitar
19 Feb 2021 11:16:55
Autor: ADH

În ziua de astazi sunt multe aspecte ce trebuie avute în vedere pentru a fi mereu la curent cu noutăţile importante: de la informaţii la zi despre tot ce se întâmplă la nivel global pe care le regasim din cele mai diverse surse, până la noutăţile din domeniul tehnologiei ce apar în jurul nostru şi update-urile legate de actualizările programelor de soft ale device-urilor pe care le folosim în mod constant.

Cel mai frecvente update-uri se fac la sistemul de operare Windows instalat pe cele mai multe computere si laptopuri folosite în activităţile zilnice de muncă şi studiu. Dacă aveţi varianta sistemului de operare complet legală, veţi primi toate soluţiile care sunt trimise de către Microsoft. Acestea odată instalate vor împiedica eventualele eşecuri în deschiderea aplicaţiilor, problemele apărute în funcţionarea sistemului, dar şi în securitatea sistemului în sine. Acelaşi lucru se întâmplă cu un alt software de programe folosit în întreaga lume, suita Office. 
 
Puteţi avea o licenţă complet operaţională şi mai ales la un buget convenabil, prin achiziţionarea acesteia din cadrul magazinului online G2Deal.com.
 
 

Licenţele sistemului Windows 10 şi a suitei Office, la un preţ redus

 
Licenţele comercializate din cadrul site-ului G2Deal.com sunt legale şi de încredere. În plus, preţurile sunt la îndemâna oricărui tip de buget disponibil.
 
 
Promoţia existentă de Ziua Îndrăgostiţilor oferă preţuri deja foarte mici utilizatorilor care doresc să facă actualizarea sistemului cât de curând. În plus, folosind cuponul “AD20” veţi obţine o reducere de 20%, pentru a obţine cel mai performant sistem Windows actualizat.
 

FOLOSIŢI CUPONUL “AD20” PENTRU A REDUCE 20% DIN PREŢUL URMĂTOARELOR PRODUSE:

Windows 10 Pro CD-Key (32/64 bit) – 13,11€
Windows 10 Home CD-Key (32/64 bit) – 12,58€
Windows 10 Enterprise 2019 LTSC – 11,26€
Microsoft Office Home And Business 2019 CD Key– 36,21€
Microsoft Office 2016 Pro Plus CD-Key ( 1 PC) – 36,79€
Microsoft Office 2019 Pro Plus CD-Key ( 1 PC) – 39,19€
Microsoft Office 2019 (Home and Student) (pentru 1 utilizator) – 31,19€
Microsoft Office 2016 (Home and Student) (pentru 1 utilizator) – 21,59€
Windows 10 Pro + Office 2016 Pro Plus – 48,65€
Windows 10 Pro + Office 2019 Pro Plus – 45,59€
Windows 10 Home + Office 2019 Pro Plus – 34,28€
Windows 10 Home + Office 2016 Pro Plus – 45,36€
 

De ce cumpărăturile din cadrul magazinului G2Deal.com sunt sigure

 
Achiziţiile realizate din cadrul magazinului online G2Deal.com nu ar trebui să presupună niciun fel de îndoială, deoarece site-ul este complet fiabil şi testat de către alţi cumpărători mulţumiţi de calitatea serviciilor şi rapiditatea cu care au fost livrate.
 
Singurul lucru ce trebuie realizat, pentru a vă putea folosi de aceste licenţe pentru activarea sistemului de operare actual, este acela de a vă înregista în cadrul site-ului G2Deal.com folosind o adresă de e-mail validă, pentru că e aceasta vor fi trimise ulterior licenţele achiziţionate.
 
Odată făcută înregistrarea cu succes, este momentul să vă logaţi şi conectaţi, apoi să alegeţi produsul de interes de pe site-ul G2Deal. Apoi, după adăugarea în coşul de cumpărături a produselor şi finalizarea comenzii apoi puteţi trece la efecturarea plăţii. Odată ce tranzacţia a fost realizată, veţi primi licenţa sau licenţele pentru produsele achiziţionate în e-mail-ul lăsat pentru contact.
 
Modalitatea de achiziţie din cadrul site-ului G2Deal este foarte uşoară şi sigură deoarece plata se poate realiza prin PayPal, fără să fie necesară oferirea informaţiilor confidenţiale de card de credit sau de debit.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările