Internet

articolul anterior articolul urmator

Ce puteţi risca dacă aveţi pe computer software fără licenţă? Găsiţi cele mai bune variante: Windows 10 Pro pentru mai puţin de 13 €

0
Articol publicitar
22 May 2020 10:54:16
Autor: ADH

În trecut achiziţionarea unui computer desktop era un adevărat eveniment printre apropiaţi, acest tip de tehnologie găsindu-se la vânzare la costuri mari şi deloc accesibile. Cel mai adesea atunci, pentru o economie în plus, se puteau realiza computere componentă cu component iar pentru a-l putea să funcţioneze se foloseau copiile piratate de Windows, fără să se ţină cont de eventuale probleme ulterioare de soft.

În prezent un computer sau laptop sunt prezente în multe case, fiind unul dintre accesoriile obişnuite cu care ne petrecem timpul liber sau cu care muncim. Un software updatat este foarte important pentru ca aceste dispozitive să funcţioneze corespunzător iar cea mai bună variantă rămâne achiziţionarea unei versiuni cu licenţă.

Oferta verii : Windows 10 Pro pentru 12,60 € şi suita Office pentru 37,59

Mai multe exemple de sisteme de operare cu licenţă, precum WINDOWS 10 PRO la preţul de doar 12.60 €, puteţi regăsi pe site-ul G2deal.com. Pentru o reducere suplimentară de 20% folosiţi codul AD20 pe care trebuie să îl introduceţi în câmpul de cupoane de reducere ce apare înainte de realizarea plăţii.

Iată câteva oferte de pe site-ul G2deal.com:

WINDOWS 10 PRO PROFESSIONAL CD-KEY (32/64 BIT) 12.60€

Windows 10 Home OEM CD-KEY (32/64 Bit) 11.78€

MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS CD-KEY (1PC) 31,19€

WINDOWS 10 PRO + OFFICE 2019 PRO – BUNDLE 37,59€

Windows 10 Enterprise 2019 LTSC 12,79€

Microsoft Office 2019 (Home and Student/1 User) 31,19€

Microsoft Windows 10 Home OEM Scan CD Key Global 14.80€

Problemele sistemelor fără licenţe legale – cum să te fereşti de griji

Dacă încă vă mai gândiţi încă la varianta descărcării unui sistem de operare descoperit gratis pe internet sau obţinut din surse ce nu sunt neautorizate, este cazul să vă răzgândiţi. Vă puteţi compromite sistemele încă de la primele utilizări ale PC-ului deoarece şansele sunt foarte mari ca acestea să fie deja infectate sau să aibă dezactivate anumite caracteristici de securitate, astfel încât vor permite descărcarea de malware în cursul conectării.

Cel mai comun efect este vizbil la câteva zile de la instalare, deoarece PC-ul rulează încet şi aplicaţiile se deschid foarte greu. Iar în cel mai rău caz, computerele ajung să aibă programe ransomware iar proprietarii sunt nevoiţi să plătească sume consistente pentru a recăpăta accesul la calculator şi la datele de pe acesta.

Persoanele juridice care folosesc astfel de programe fără licenţă riscă amenzi considerabile şi se poate ajunge la suspendarea activităţii parţial sau integral, închiderea unor puncte de lucru pentru o anumită perioadă, interzicerea dreptului de a participa la procedurile de achiziţii publice pe o anumită perioadă sau chiar dizolvarea persoanei juridice.

Iată că ameninţările ciberentice au devenit periculoase încât este mai eficient să foloseşti sisteme de operare cu licenţă ce vor permite activarea unor soluţii de Securitate adecvate.

Avantajele sistemelor cu licenţe legale – fără bătăi de cap

Dacă veţi avea un sistem de operare cu licenţă legală, vă veţi bucura de mai multe avantaje:

-puteţi să descărcaţi şi să instalaţi actualizările Windows pentru updatarea perioadică a programelor

- păstrarea în cloud a documentelor sau fişierelor importante prin sincronizarea contului Microsoft cu computerul

- accesul la Microsoft Store de unde veţi putea să descărcaţi aplicaţii si diverse drivere direc pe computer.

- siguranţa datelor oferită de antivirus

- în cazul în care este necesar, trecerea unui audit de software se va face fără probleme, deoarece licenţele reactivate puse la dispozitie de magazinul online G2deal.com şi se comercializează din 2012 în Europa în mod legal

Cum se pot achiziţiona şi cum se face livrarea licenţelor

Dacă doriţi să cumpăraţi una dintre aceste licenţe, tot ce trebuie să faceţi este să vă înregistraţi pe site-ul web G2deal.com, cu o adresă de e-mail validă, deoarece după achiziţie, veţi primi pe această adresă de e-mail codul de licenţă achiziţionat. În mai puţin de 10 minute după cumpărare, veţi avea deja licenţa în posesia dunmneavoastră.

Dacă licenţa vă crează probleme de activare, puteţi să o reactivaţi telefonic sau puteţi contacta servicul tehnic al site-ului G2deal.com direct printr-un email către g2deal@outlook.com.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările