Internet

articolul anterior articolul urmator

Certificare germană independentă: Vodafone a fost omologat de auditorul umlaut pentru calitatea internetului fix din România

0
Articol publicitar
14 Oct 2021 14:09:56
Autor: ADH
Cătălin Buliga, Chief Network Officer Vodafone România
Cătălin Buliga, Chief Network Officer Vodafone România

Vodafone Supernet Fibră a primit certificarea pentru cea mai bună experienţă de utilizare a internetului fix din România în urma evaluării de către auditorul german independent umlaut a peste cinci milioane de eşantioane de trafic de internet, colectate în perioada martie – august 2021.

Aceasta este prima certificare conferită de auditorul umlaut unui operator de reţea de internet fix din România.

umlaut, parte a Accenture, este o companie globală cu servicii complete disponibile pentru o variatate de industrii, care oferă servicii de consultanţă şi inginerie companiilor.

Supernet Fibră a primit 866 puncte dintr-un maxim posibil de 1.000 , cu o diferenţă de 24 de puncte faţă de următorul clasat şi de 239 de puncte faţă de operatorul situat pe ultimul loc.

Certificarea umlaut e limpede : Vodafone Supernet Fibră are cea mai bună viteză medie de descărcare a datelor şi performanţe notabile în ceea ce priveşte viteza de încărcare.

”Când eforturile echipelor Vodafone sunt recunoscute prin testele şi certificările obţinute, dar şi prin reacţiile primite din partea clienţilor, suntem şi mai motivaţi să continuăm”, a declarat Cătălin Buliga, Chief Network Officer Vodafone România şi Head of Networks Development for Europe Cluster Markets.

Supernet Fibră de la Vodafone oferă viteze de internet de până la 1Gbps, conexiune stabilă şi viteză Wi-Fi ridicată prin intermediul router-ului Super Wi-Fi. În prezent, reţeaua Vodafone Supernet Fibră acoperă peste 3,3 milioane de gospodării din mediul rural şi urban.

Pe lângă serviciul de internet fix recunoscut, Vodafone oferă şi o reţea 5G foarte performantă. Recent aceasta a fost omologată de acelaşi auditor german umlaut drept cea mai fiabilă reţea 5G din România şi a primit cel mai mare punctaj în ceea ce priveşte performanţa serviciilor de date mobile. Recunoaşterea vine în contextul în care reţeaua Vodafone 5G a împlinit 3 ani de la lansarea pe piaţa locală, fiind prima reţea 5G disponibilă în România.

Vodafone este cel mai mare operator de servicii mobile şi fixe în Europa şi cel mai mare furnizor de servicii IoT (Internet of Things) din lume. Operează reţele mobile şi fixe în 21 de ţări. Vodafone a intrat în piaţa românescă în anul 2005, prin preluarea operatorului local Connex. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările