Internet

articolul anterior articolul urmator

Cifrele anului 2019 pe Pornhub: durată medie de vizitare de 10 minute şi „alien“ printre cele mai căutate cuvinte

3
12 Dec 2019 14:54:53
Autor: Andrei Brînduşescu

Cel mai popular site pentru adulţi a publicat raportul său anual, care oferă o privire asupra tendinţelor de căutare ale internauţilor.

Anul 2019 a fost unul plin pentru site, care a numărat nu mai puţin de 42 de miliarde de vizite: adică 115 milioane zilnic. Şi conţinutul încărcat pe platformă a înregistrat un număr impresionant, 6,83 de milioane de videoclipuri fiind adăugate pe parcursul lui 2019.

În total, au fost încărcate 1,36 milioane de ore de conţinut nou. Asta înseamnă că, dacă ai fi început să te uiţi la videoclipurile noi din 2019 în 1850, nu ai fi terminat nici acum.

Cantitatea de date transferată este şi ea impresionantă - 6597 de petabiţi, echivalentul a 209 gigabiţi pe secundă. Practic, dacă ai copia toate aceste date pe hard drive-uri, şi le-ai pune unul peste altul, ai ajunge la o altitudine de 100 de km.

Un lucru care spune multe despre anul care se apropie de sfârşit sunt căutările cele mai populare de pe Pornhub. Aşadar, pe primul loc la acest capitol s-a aflat cuvântul ”amateur”, despre care dr. Laurie Betito de la Centrul de Sănătate Sexuală spune că arată ”dorinţa oamenilor de a vedea reprezentări realiste ale sexului”.

Interesantă este şi prezenţa cuvântului ”alien” (extraterestru) pe locul doi în topul căutărilor, o creştere survenită în urma evenimentului ”storming area 51”, foarte popular în timpul verii şi al toamnei, care propunea invadarea bazei militare a SUA, aflată în Nevada.

Top 3 este completat de ”POV”, care arată că tehnologia se află totuşi pe val şi în materie de filme pentru adulţi, utilizatorii care au căutat acest termen beneficiind în mare parte şi de ochelari de realitate virtuală, care îi plasează în mijlocul acţiunii.

În 2019, a existat o pondere foarte mare a internauţilor către sfera asiatică, cuvintele ”japanese”, ”hentai”, ”korean” şi ”asian” regăsindu-se în top 10 cele mai populare ale anului. Românii au preferat însă filmele ”mature”, aceasta fiind cea mai vizionată categorie pe plaiurile mioritice.

Au avut loc schimbări şi în topul celor mai căutate actriţe de filme pentru adulţi, acolo unde Lana Rhoades a preluat ”titlul” de la Mia Khalifa. Kim Kardashian a revenit în top 10, după o absenţă notabilă anul trecut.

Statele Unite au cea mai puternică prezenţă pe Pornhub, înregistrând cele mai multe vizite în acest an, la mare distanţă de Japonia, aflată pe locul 2. În medie, la nivel global, oamenii au petrecut 10 minute şi 28 de secunde pe site, mai mult decât în 2018, iar vârsta medie a internautului aflat pe site este de 36 de ani.

Telefonul mobil a rămas dispozitivul favorit al vizitatorilor site-ului, cu o pondere de 76.6% din vizite fiind efectuate de pe un smartphone. Ca să intrăm un pic şi în sfera tech, 52,8% din aceste vizite au fost făcute de pe un telefon Android, şi 46,6% de pe un dispozitiv cu iOS.

Nici personajele din filme, jocuri video sau celebrităţile nu au scăpat de o căutare pe Pornhub. Remarcabile sunt creşterile în căutarea cuvântului ”Joker” în perioada lansării filmului cu acelaşi nume (2,3 milioane), dar şi o creştere de 748 de procente pentru ”Star Wars” pe data de 4 mai, în care este organizată o celebrare a seriei.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Mocanu Remus Octavian
12.12.2019, 17:40:56

Interesanta harta mi se pare: intr-o lume grav bolnava la bibiblica africanii, indienii, arabii din africa de nord occidentala si japonezii au ramas normali la cap - vor sa se masturbeze uitandu-se la femeile lor. In rest TOT Occidentul vrea sa se masturbeze uitandu-se la limbiste. Sa ne miram de asta, tinand cont de propaganda pederasta care se face la ei???? Cu greu... Poti sa te miri ca Vestul s-a intalnit cu Estul la Vest acasa, si ca de cand s-au arabizat si turcizat francezii, nemtii si suedezii vor si ei sa se masturbeze uitandu-se la bagatu' sulii in kkt, la fel ca fratii lor din Turcia si Orientul mijlociu pana in saudita Arabie si Magreb???? Rusii vor sa se masturbeze uitandu-se la desene animate, chinezii uitandu-se la japoneze, romanii - asa cum ii arata stirile despre violuri de babe - vor sa se masturbeze uitandu-se la babe, si polonezii preferand sa se masturbeaze pe fond de mamici in calduri. Misto ! Aproape ca aflaram ce stiam. Acum sa mai zica unii ca cliseele nu reflecta intr-un anumit sens realitatea...

Utilizator Adevărul
12.12.2019, 21:48:49

Comentariu considerat abuziv.

Adrian Foangǎ
12.12.2019, 23:10:59

Romanii, sarbii si francezii sunt cu "bunicutele". Incet, batraneste...

Modifică Setările