Internet

articolul anterior articolul urmator

Conferinţa SmartWeb - web designerii se întâlnesc la Bucureşti

1
28 Aug 2013 09:55:18
Mircea Goia
Conferinţa SmartWeb - Bucureşti
Conferinţa SmartWeb - Bucureşti

Pe data de 24 Septembrie, la JW Marriot Grand Hotel din Bucureşti, web designerii români şi străini sunt invitaţi la cea mai importantă conferinţă de acest gen din Europa de Est.

Pe lângă specialiştii în web design, la Bucureşti vor fi invitaţi şi oaspeţi de marcă din acest domeniu: 
 - Vitaly Friedman, co-fondator Smashing Magazine, revistă online dedicată design-ului şi dezvoltatorilor web;  
 - Jonathan Snook, deţinător al blogului Snook.că şi co-autor a două cărţi despre CSS şi DOM Scripting;   
 - Carl Smith, fondator şi deţinător al companiei nGen Works; Bruce Lawson, posesor al blogului brucelawson.co.uk şi co-autor al cărţii "Introducing HTML5";  
 - Peter Gasston autor a două cărţi despre CSS3 şi Modern Web;  
 - Vasilis Dimos Head of UX/U în cadrul companiei Skroutz S.A; 
 - Radu Chelariu, Art Director în cadrul companiei Busteco Global Brain.  
 
 
Conferinţa SmartWeb este organizată de Evensys, agenţie cu peste şapte ani de experienţă în dezvoltarea de conferinţe şi seminarii, unele din ele fiind cunoscute în domeniul tehnologiei şi Internetului cum ar fi Netcamp şi Webstock. 
  
 "Este o conferinţa eveniment pentru România, de la care toţi cei care lucrează în web design, front-end development, web development, antreprenori şi manageri din domeniu, nu ar trebui să lipsească. O oportunitate extraordinară de a învaţă de la cei mai buni, de a ne întâlni şi discuta cu  "colegii" din domeniu şi - de ce nu? -  de a găsi noi parteneri de afaceri", spune Cristian Manafu, Managing Partner la Evensys şi co-organizator al evenimentului. 
  
 În cadrul evenimentului SmartWeb Conference 2013, participanţii vor avea ocazia să afle cele mai noi informaţii despre tendinţele, oportunităţile şi provocările industriei de web-design, în cadrul unor sesiuni extinse şi intensive alături de specialiştii invitaţi iar printre temele ce vor fi abordate se regăsesc: Responsive Web Design, HTML5 & CSS3, CSS, Javascript, User Experience. 
  
 "SmartWeb este prima conferinţa din România adresată în mod special web designerilor şi web developerilor locali, dar şi celor din Estul Europei. Evenimentul oferă oportunitatea de a-i întâlni pe unii dintre cei mai renumiţi oameni din industrie la nivel global, precum Jonathan Snook şi Vitaly Friedman, dar şi alţi speakeri foarte populari şi nelipsiţi de la cele mai mari conferinţe de acest gen din Europa de Vest şi SUA", spune Gabi Schiopu, Senior Web Designer / Developer, World Wide Web Hosting LLC şi co-organizator al evenimentului. 
 
Programul zilei de 24 Septembrie se va derula după cum urmează: 
 - 08:00 - 08:45 (cafeaua de bun venit şi înregistrarea participanţilor) 
 - 09:00 - 11:00 (sesiunea 1: Cum folosim mediul din jurul nostru pentru a duce lucrurile la bun sfârşit; Introducere în Web Components) 
 - 11:00 - 11:30 (pauză de cafea) 
 - 11:30 - 13:15 (sesiunea 2: User Experience în comerţul electronic; Curs practic în construirea de prototipuri folosind HTML şi CSS) 
 - 13:15 - 14:15 (masa de prânz) 
 - 14:15 - 16:00 (sesiunea 3: CSS-ul tău e vraişte!; Cum să distrugi web-ul) 
 - 16:00 - 16:30 (pauză de cafea) 
 - 16:30 - 18:15 (sesiunea 4: Design-ul responsiv - stare de spirit; Tips and Tricks) 
  
 Conferinţa Smartweb este sprijinită de parteneri cum ar fi Site5, UPC, Smashing Magazine, Opera Software precum şi de parteneri media cum ar fi InspiredMag, Romanian Startups, BestJobs
  
 Având în vedere că de multe ori web-ul e vraişte (prin "calitatea" multor website-uri care îl populează), sperăm că această conferinţă va aduce un plus de calitate (fără ghilimele de data asta) în munca designerilor care concep şi construiesc destinaţiile noastre online. 
 
 Înscrierea la eveniment se poate face apelând la formularul online de aici.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Dan Ivan
21.03.2019, 22:53:20

Servicii web design profesionale : https://mensis.ro

Modifică Setările