Internet

articolul anterior articolul urmator

Crearea unui site web profesional – o investiţie pe termen lung pentru afacerea ta

0
Articol publicitar
9 Jan 2019 12:35:23
Autor: ADH

Oamenii când au nevoie de anumite servicii sau produse, află pe larg pe Internet despre acestea, despre preţuri, furnizori, oferte şi alte opţiuni. Ei intră pe Google sau pe alte motoare de căutare, descoperă site-urile care îi interesează, analizează preţurile şi ofertele şi apoi cumpără produsele dorite, sau fac programări pentru anumite servicii.

Sunt multe firme care nu au în prezent propria lor prezentare pe web. Ele nu sunt încă sigure dacă acest lucru le poate aduce beneficii sau cu alte cuvinte nu ştiu dacă merită să investească bani în crearea unui site web de prezentare a afacerii.

Un site web profesional va reflecta afacerea, personalitatea antreprenorului, va prezenta în detaliu produsele şi serviciile pe care le oferă. Cert este că astăzi o firmă poate avea succes mai rapid dacă are un site web. În caz contrar, succesul va veni mai greu.

Prima impresie contează, poate duce la creşterea încrederii oamenilor şi poate stârni curiozitatea lor de a studia mai bine produsele sau serviciile care sunt prezentate pe site. De aceea site-ul trebuie să fie diferit, original, să reflecte cât mai bine afacerea respectivă. Cu cât prima impresie este mai bună, cu atât utilizatorii vor rămâne mai mult pe pagină.

 

Prima impresie este în procent de 94% legată de design. Specialiştii consideră că aspectul site-ului creează primele impresii la utilizatori. Desigur şi conţinutul are un mare impact, acesta trebuie să fie cât mai bine elaborat pentru că afectează încrederea utilizatorilor în site.  

Uneori utilizatorii acordă mai multă atenţie aspectelor secundare ale site-ului, cum ar fi acelea legate de design şi mai puţin conţinutului în sine. S-a constatat faptul că la majoritatea site-urilor credibilitatea se bazează în cea mai mare parte pe atractivitatea designului vizual – schemă de culori, dimensiunea fontului, aspect şi altele. Cu cât designul site-ului este mai impresionant, cu atât utilizatorii rămân mai mult timp pe acel site. Dacă designul nu este prea grozav, este posibil ca oamenii să aibă un sentiment de neîncredere care să-i determine să caute altceva.

În ziua de azi devine din ce în ce mai important ca firmele să fie în fruntea clasamentului pe Google pentru a reuşi să-şi păstreze clienţii şi pentru a-şi creşte vânzările.

Optimizarea site-ului este foarte importantă pentru a oferi o poziţie mai ridicată pe motoarele de căutare. Aceasta este o modalitate eficientă prin care se pot câştiga clienţi noi. Dacă site-ul are conţinut specific care este preluat şi indexat de motoarele de căutare, atunci el poate ajunge pe o poziţie înaltă în clasamentul unui motor de căutare folosit. Oamenii, când sunt interesaţi de un anumit produs sau serviciu, folosesc cuvinte-cheie în cadrul motoarelor de căutare. O poziţionare bună pe Google este esenţială.

Statisticile arată că oamenii atunci când sunt interesaţi de ceva anume folosesc termeni-cheie pe Google, se uită la prima pagină, la primele 2-3 link-uri şi de obicei nu se mai uită pe a doua pagină.

Dacă site-ul este profesional are şanse mari să genereze mai mult trafic şi astfel produsele sau serviciile să fie cunoscute. Oamenii sunt atraşi de design-ul site-ului, de lucruri atractive şi de aceea este important ca site-ul să fie realizat la standarde înalte de calitate şi creativitate, de o firmă specializată în crearea de site-uri web profesionale. Un astfel de site poate ajuta un antreprenor să-şi menţină prezenţa online, iar produsele şi serviciile lui să aibă succes pe piaţă. 

În prezent accesul la Internet este disponibil pe calculatoare şi tablete, dar şi pe toate dispozitivele mobile. În acest fel clienţii au o modalitate rapidă de a găsi un site, de a găsi produsele sau serviciile pe care le caută şi de a afla adresa, numărul de telefon, e-mail-ul, modul cum se pot achiziţiona acestea.

Indiferent ce tip de afacere ai, ca antreprenor poţi beneficia de servicii profesionale pentru crearea unui site web prin SCDesign.ro pentru a-ţi promova produsele. SCDesign are o vechime de peste 6 ani în acest domeniu, realizează site-uri de orice complexitate, pentru orice nişă de piaţă. Rezultatele de până acum demonstrează faptul că în această activitate s-a obţinut calitate şi originalitate.

SCDesign a lucrat cu firme mici dar şi cu firme mari, cu antreprenori din toată ţara, are mai mult de 500 de proiecte finalizate, la care s-au folosit tehnologii avansate, moderne, complexe. Feedback-urile sunt pozitive, sunt legate de design, utilizarea culorilor, aspect, mijloace de navigare, conţinut real şi altele. Firma oferă servicii complete de creare site prezentare, de creare site web profesional.

Prin SCDesign toate site-urile sunt validate HTML5, asta fiind ultima versiune a standardului, ce reprezintă nucleul Internetului. De asemenea sunt folosite tehnologii CSS3, PHP, JavaScript sau MySQL. Site-urile respectă standardele W3C, sunt optimizate SEO chiar din etapa de dezvoltare, astfel că vor fi poziţionate destul de bine în Google, vor capta atenţia utilizatorilor, vor creşte vizibilitatea brand-ului, în ceea ce priveşte produsele sau serviciile care trebuie promovate pentru ca afacerea respectivă să aibă succes.

Toate site-urile web vor fi performante şi se vor adapta foarte bine pe diferite platforme: tabletă, calculator, laptop, smartphone, pe orice aplicaţie mobilă. Preţurile sunt avantajoase, negociabile, depind de complexitatea proiectului. Aceste cheltuieli sunt o necesitate, ele pot fi înţelese ca fiind o investiţie bună pe termen lung pentru orice tip de afacere.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările