Internet

articolul anterior articolul urmator

Cum să o faci să spună „da”: cererea în căsătorie a unui bărbat din Germania poate fi văzută pe Google Maps

2
13 Feb 2020 14:58:20
Autor: Andrei Brînduşescu

Când fermierul Steffen Schwarz, 32 de ani, din Germania, a decis să o ceară în căsătorie pe iubita sa, nu se aştepta ca întreaga lume să poată observa acest lucru.

Cererea în căsătorie a venit în luna mai a anului trecut, atunci când Schwarz a decis să folosească o semănătoare de porumb pentru a forma întrebarea ”Vrei să fii soţia mea?” într-un câmp de două hectare din Hüttenberg.

Ce nu ştia însă Schwarz, conform celor de la BBC, este că mesajul său a fost atât de mare încât poate fi văzut de întreaga lume, prin serviciul de hărţi oferit de cei de la Google. Bărbatul ar fi fost anunţat de mătuşa sa din Canada despre acest lucru.

Imaginile din satelit oferite de gigantul american surprind foarte clar câmpul folosit de Schwarz pentru a-şi cere iubita în căsătorie şi pot fi văzute aici.

Pentru a-i arăta mesajul, Schwarz a păcălit-o pe iubita sa, spunându-i că ar fi observat câţiva mistreţi prin câmp şi convingând-o astfel să folosească drona pentru a-i căuta. Odată ridicată la altitudinea potrivită, aceasta a dezvăluit mesajul bărbatului, iar iubita acestuia a spus „da” imediat ce a realizat ce se întâmplă.

Cei doi se pregătesc de nuntă, care a fost programată în luna iunie.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Smeritu Pahomie
14.02.2020, 01:31:56

Germania are natalitatea cea mai mica din cauza actiunii de distrugere a familiei inceputa dupa al II-lea Razboi mondial de catre satanele mondiale......"Schmutz und Schund".....Dr. E. Michael Jones explica bine toata tarasenia....

Matei Emanoel
16.02.2020, 20:16:31

Spre deosebire de Pahomie - din latina inseamna "cel captiv in grota", ideea este excelenta, doar o curiozitate, doamna zbura si ea ? :)

Modifică Setările