Internet

articolul anterior articolul urmator

Cum te reinventezi în perioada pandemiei: Universum lansează un abonament cu mâncare gătită, GOOD-FOOD.ro

0
23 Mar 2020 12:22:03
Autor: Andrei Brînduşescu

Serviciul oferă trei tipuri de meniuri diferite, Standard, pentru cei fără restricţii alimentare, Vegetarian şi Gourmet, pentru cei care doresc o experienţă culinară asemănătoare cu cea din restaurant.

Universum, o companie cu experienţă de peste 10 ani în organizarea de evenimente, se reinventează pe timp de criză şi inaugurează, alături de Lagoo Snagov, locaţia sa de evenimente, un abonament de mâncare livrată în condiţii de maximă siguranţă.

Abonamentul este dedicat celor care lucrează de acasă sau se află în autoizolare la domiciliu în această perioadă şi celor care doresc să ofere ajutor apropiaţilor de peste 60 de ani sau persoanelor aflate în categoriile de risc.

Prin intermediul serviciului GOOD-FOOD.ro, locuitorii capitalei vor putea beneficia de mâncare proaspăt gătită şi livrată la domiciliu de luni până vineri. Meniurile sunt structurate în trei tipuri de abonamente, alcătuite din două mese zilnice: prânzul şi cina, care ajută la menţinerea unei rutine alimentare sănătoase.

Meniul Standard este potrivit pentru cei care nu au nicio restricţie din punct de vedere alimentar şi conţine preparate realizate din toate categoriile de alimente. Pentru cei care nu consumă produse de origine animală este disponibil meniul Vegetarian, iar meniul Gourmet este gândit să acopere nevoia celor cărora le lipseşte experienţa culinară pe care o aveau în mod obişnuit în restaurant.

GOOD-FOOD.ro oferă garanţia că mâncarea este preparată şi livrată în condiţii de siguranţă maximă, un aspect important pentru această perioadă. În plus, pentru a evita riscurile expunerii la noul Coronavirus, livrarea se face cu zero contact uman, fiind o soluţie facilă şi economică pentru persoanele care nu doresc să fie expuse, dar în acelaşi timp vor să consume mâncare gătită, sănătoasă şi gustoasă.

Mâncarea este livrată rece, până la ora 12:30

”Aveam experienţa de a hrăni peste 50.000 de oameni care participă la evenimentele noastre într-un an. Şi ne-am pus întrebarea dacă am putea muta această expertiză şi să răspundem unei nevoi ajutându-i pe cei aflaţi în impas şi susţinându-ne şi locurile de muncă şi comunitatea în acelaşi timp. Şi de aici a venit ideea - GOOD-FOOD.ro.

Mâncarea este gătită şi livrată rece pentru a elimina riscul bacteriologic. Preparatele sunt ambalate în caserole special concepute pentru a permite încălzirea ulterioară. Sistemul de livrare este gândit astfel încât să fie eficient şi fără niciun contact uman. GOOD.FOOD.ro garantează livrarea preparatelor până la ora 12:30, iar plata se va face exclusiv cu cardul pentru siguranţa tuturor.

Tot procesul este monitorizat cu mare atenţie, astfel încât fiecare persoană implicată în producţie şi distribuţie va fi verificată la fiecare trei ore pentru simptomatologia COVID-19. Întregul personal este echipat corespunzător pentru a evita orice potenţială contaminare a alimentelor. Au fost construite spaţii tampon între bucătărie şi staţia de livrare, de unde vor pleca toate preparatele către clienţi. Pentru a întări măsurile de precauţie, în bucătărie se va dezinfecta podeaua şi suprafeţele de lucru o dată la trei ore, echipa de livrare beneficiază de echipamente de protecţie de unică folosinţă pe întregul proces de distribuţie, iar maşinile de transport sunt de asemenea dezinfectate.” declară Cristian Hossu, Managing Partner, UNIVERSUM.

Serviciul GOOD-FOOD.ro este pregătit să preia până la 1000 de abonamente săptămânale, tot procesul de cumpărare desfăşurându-se online, pe platforma www.good-food.ro. În perioada următoare, echipa are în plan să extindă capacitatea serviciului pentru a putea prelua un număr mai mare de comenzi.

Toate cele trei meniuri acoperă mesele de prânz şi cină. Meniul standard şi cel vegetarian sunt disponibile pentru 45 de RON/zi, iar cel gourmet pentru 55 RON/zi.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii