Internet

articolul anterior articolul urmator

Despre răspândirea epidemiei cu Ren Zhengfei: angajaţii Huawei garantează acces neîntrerupt la internet în întreaga lume

0
Articol publicitar
10 Apr 2020 12:44:41
Autor: ADH

Într-un interviu cu jurnaliştii „South China Morning Post”, Ren Zhengfei, fondatorul şi directorul executiv al Huawei, a afirmat că inginerii companiei lucrează zi şi noapte în această perioadă.

Ren Zhengfei a spus că Huawei este cel mai mare furnizor de echipamente de telecomunicaţii din lume şi cel mai mare producător de smartphone-uri din China.

„Peste 20.000 de oameni de ştiinţă, specialişti şi ingineri lucrează ore suplimentare pe durata Anului Nou Chinezesc, deoarece ne grăbim să dezvoltăm noi tehnologii.”, a spus Ren Zhengfei. El a subliniat că munca depusă „ne-ar face să ieşim în evidenţă la nivel global.”, dar nu a oferit detalii suplimentare.

Zhengfei a adăugat: „Ca firmă, problema nu este supravieţuirea, ci menţinerea poziţiei de lider în industrie. Dacă nu ne putem dezvolta propria tehnologie, nu vom putea fi în primele rânduri în următorii trei-cinci ani.”

Fondatorul Huawei a anunţat că firma sa va spori investiţiile în cercetare şi dezvoltare. Cheltuielile pentru aceste ramuri vor depăşi 20 de miliarde de dolari în 2020, în creştere faţă de anul trecut cu 15 miliarde de dolari.

Cu toate acestea, Ren Zhengfei a mai spus că ar fi „imposibil” pentru Huawei să fie complet non-american. „Companiile americane au, de asemenea, nevoie (de Huawei drept client) să supravieţuiască.”, a adăugat Ren Zhengfei.

Ren Zhengfei crede cu tărie că Huawei poate supravieţui crizei. El a spus că Huawei a reluat mai mult de 90% din activităţile sale de producţie şi dezvoltare, adăugând că firma furnizează echipamente de protecţie partenerilor săi pentru a menţine liniile de producţie funcţionale, asigurând astfel integritatea majorităţii lanţului de aprovizionare. De asemenea, personalul serviciilor de întreţinere din întreaga lume a lucrat, de asemenea, pentru a asigura neîntreruperea comunicaţiilor. „Pe măsură ce epidemia se răspândeşte, lumea are nevoie (cu atât mai mult) de servicii de internet.”, a spus el.

Deşi piaţa europeană este grav afectată de noua epidemie de coronavirus, Ren Zhengfei se aşteaptă ca cererea de echipamente de reţea din Europa să rămână puternică, deoarece oamenii au nevoie de servicii online. El a spus că „Noile tehnologii, precum telemedicina, şcoala online şi munca la distanţă arată lumii rolul lor în prevenirea răspândirii bolilor şi a importanţei conexiunilor de reţea”.

„Chiar dacă ţările occidentale sunt din ce în ce mai afectate de noul coronavirus, majoritatea proiectelor noastre pot să îmbunătăţească efectiv capacităţile tehnologice (în timpul focarelor). Trebuie să răspundem acestor nevoi.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările