Internet

articolul anterior articolul urmator

Digi lansează o campanie online pentru clienţii existenţi, #DigiDays

0
10 May 2021 20:06:40
Autor: George-Andrei Cristescu
Captură #DigiDays.
Captură #DigiDays.

Digi anunţă #DigiDays, o nouă campanie desfăşurată exclusiv online pentru clienţii DIGI existenţi. În perioada 10-16 mai 2021, clienţii fideli, vor beneficia de 50% reducere la orice serviciu, extraopţiune sau upgrade adiţional, în primele 6 luni de la activare a ofertei.

Clienţii existenţi care doresc să beneficieze de această promoţie vor avea de parcurs următorii paşi: accesează pagina de campanie www.digi.ro/digidays sau secţiunea „Contul meu”, „Serviciile mele”, selectează serviciul nou, serviciul pentru care doresc upgrade sau una sau mai multe extraopţiuni, iar preţul pe care îl vor achita, timp de 6 luni, pentru acestea va fi redus cu 50% din valoarea iniţială.

Campania #DigiDays este valabilă pentru toate serviciile existente şi este disponibilă exclusiv online, pentru contracte cu o durată de 24 de luni, iar detaliile ofertei pot fi găsite pe site-ul www.DIGI.ro. Reducerea se va aplica direct pe factură, astfel clienţii care deţin serviciul Fiberlink 300 şi optează pentru pachetul Fiberlink 1000, vor achita suma de 20 lei/lună, în primele 6 luni.

Clienţii care, în prezent, deţin doar servicii fixe şi doresc să se porteze în reţeaua DIGI Mobil, timp de 6 luni beneficiază de o reducere de 50% din valoarea abonamentului ales.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările