Internet

articolul anterior articolul urmator

Digi România prezintă Facturescu, o soluţie digitală pentru plata facturilor

0
30 Jul 2021 19:56:58
Autor: George-Andrei Cristescu
Facturescu
Facturescu

Facturescu este soluţia Digi pentru plata facturilor: 100% sigură, 100% accesibilă şi 100% prietenoasă cu mediul înconjurător.

Utilizatorii adoptă serviciul Facturescu deoarece astfel au acces simplu şi rapid la toate datele facturii, câştigă timp atunci când aleg să plătească online, oricând şi de oriunde, direct din contul personal DIGI.ro, au garantată siguranţa datelor pe baza autentificării securizate cu e-mail & parolă. 
Prin activarea facturii electronice, abonaţii DIGI beneficiază de o serie de avantaje: întreg procesul de emitere şi primire a facturilor este digitalizat şi informaţiile sunt transmise către aceştia cu promptitudine. 
Abonaţii au acces instant la numeroase date - total plată, data scadentă, status factură, factură detaliată -  fără să mai fie nevoiţi să caute în sertarul cu acte. 
Confidenţialitatea datelor este protejată datorită contului securizat, iar facturile pot fi accesate şi descărcate oricând şi de pe orice dispozitiv. Mai mult, arhiva ultimelor 12 facturi poate fi consultată doar cu un click.
Pe scurt, Facturescu este mascota facturii electronice şi a serviciilor digitale de plată de la Digi.
Chiar dacă sunt în concediu şi se apropie finalul lunii, clienţii DIGI pot plăti rapid şi sigur serviciile datorită facturii electronice şi mijloacelor de plată electronică disponibile, care pot fi consultate pe verso-ul facturii. 
În ultimele 12 luni, numărul activărilor de facturi electronice a crescut cu 16% (iulie 2021 vs. iulie 2020), cu o rată de activare net superioară mediei lunare înregistrate în 2019, dar în scădere faţă de activările înregistrate în perioada de vârf a pandemiei COVID 19 (martie – mai 2020). 
Pentru a se împrieteni cu Facturescu, clienţii au la dispoziţie trei modalităţi prin care pot activa factura electronică: 
1. Se autentifică în contul de client, iar din meniul principal selectează „FACTURILE MELE – Activează factura electronică”.
2. Pe site-ul DIGI.ro, dau click pe meniul FACTURA ELECTRONICĂ, dreapta sus, iar după ce completează formularul cu datele specifice, confirmă activarea serviciului prin accesarea link-ului trimis pe adresa de e-mail menţionată. 
3. Apelează serviciul Relaţii cu clienţii sau vizitează unul dintre punctele de prezenţă DIGI, unde angajaţii îi vor ajuta, iar la final abonaţii vor accesa link-ul de confirmare, transmis pe adresa de e-mail menţionată anterior.
 
Campania este valabilă până la 31 august 2021 şi este un demers pe care DIGI îl reia în scopul de a face cât mai plăcută şi mai uşoară experienţa clienţilor, dar şi pentru a respecta angajamentele luate pentru protecţia mediului înconjurător, contribuind astfel la limitarea consumului de resurse naturale şi la diminuarea emisiilor de CO2. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările