Internet

articolul anterior articolul urmator

Drojdia, mai populară decât laptop-urile în topul căutărilor pe Google

0
1 Apr 2020 12:40:52
Autor: Andrei Brînduşescu

Numărul căutărilor pentru ingredientul folosit la fabricarea pâinii şi a altor alimente a crescut de 20 de ori în ultima lună, depăşind în popularitate chiar şi laptop-urile.

Perioada de carantină a trezit în români dorinţa de a se ocupa serios de gătit, iar căutările de pe Google pentru diferite reţete, precum şi site-urile bloggerilor culinari, arată acest lucru.

Astfel, descoperim în ultima lună rezultate surprinzătoare în topul căutărilor pe Google. Cele mai importante dintre acestea ar fi depăşirea numărului de căutări pentru ”iPhone” de către ”măşti de protecţie” şi cea a numărului de căutări pentru laptop-uri de către drojdie.

„Măştile de faţă au ajuns la peste un milon de căutări într-o lună. De asemenea, am observat că drojdia avea undeva la 5.000 – 7.000 de căutări pe lună şi în acest moment a ajuns la peste 100.000 de căutări. (…) Înainte, telefoanele şi deviceurile erau pe primul loc în căutări”, a declarat, pentru Mediafax, citat de EuropaFM, Călin Biriş, specialist în social media.

Mihaela Sava, o bloggeriţă care s-a specializat în reţetele de pâine şi prăjituri, a ajuns la 50.000 de urmăritori pe contul său de Instagram, reţeta sa de pâine fără drojdie devenind ”vedetă” peste noapte.

„300.000 de vizualizări filmuleţul, este o varianta de chifle cu iaurt şi praf de copt. Eu am reţeta din 2018 pe blog dar nu a fost aşa de accesată, acum am observat o explozie”, spune Mihaela Sava.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii