Internet

articolul anterior articolul urmator

Skype, Vodafone şi alţi operatori îţi permit să suni gratis în Franţa

0
15 Nov 2015 13:03:17
Autor: Răzvan Băltăreţu
Skype renunţă la tarife pentru apelurile către Franţa. FOTO Adevărul
Skype renunţă la tarife pentru apelurile către Franţa. FOTO Adevărul

Skype şi Google au anunţat ca aplicaţiile lor de mesagerie vor putea fi folosite gratuit pentru apeluri către Franţa. Operatori din Statele Unite ale Americii s-au alăturat iniţiativei.

Actualizare Vodafone şi-a informat abonaţii că în perioada 13 - 18 noiembrie 2015, SMS-urile şi apelurile iniţiate din România către Franţa vor fi gratuite. Sunt incluse reţelele mobile şi fixe. 


Operatorii telecom din SUA precum Verizon, Sprint şi T-Mobile le oferă clienţilor posibilitatea de a suna gratuit în Franţa, până duminică, 15 noiembrie, la ora 24.00, în urma atentatelor teroriste din Paris. De asemenea, Google prin aplicaţia Hangouts şi Skype prin aplicaţia sa oferă posibilitatea de a suna internaţional, în Franţa, gratuit.

"În urma evenimentelor tragice din Paris, vrem să ajutăm oamenii să păstreze legătura cu famiile, colegii şi prietenii lor. Astfel, cu efect imediat, toate apelurile internaţionale către numere fixe şi mobile din Franţa sunt gratuite în următoarele zile", a informat Skype. Aplicaţia poate fi descărcată pentru Android de aici şi pentru iOS de aici.

Google, pe de altă parte, a comunicat pe Google+ planul său. "Ne gândim la tine, Paris. Niciun cost pe apelurile către Franţa prin Hangouts. #ParisAttacks" a fost mesajul companiei. Hangouts poate fi descărcată din Play Store de aici şi din App Store de aici. Facebook, pe de altă parte, a activat Safety check pentru cei din Paris, o funcţionalitate până acum utilizată doar în cazul dezastrelor naturale.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările