Internet

articolul anterior articolul urmator

ESET lansează o soluţie de securitate endpoint, pentru companii

0
26 Feb 2021 15:16:22
Autor: George-Andrei Cristescu
ESET PROTECT Cloud
ESET PROTECT Cloud

ESET a anunţat lansarea noii sale platforme de management a securităţii endpoint, ESET PROTECT. Noua soluţie permite o administrare uşoară şi automatizată a portofoliului de soluţii de securitate business ESET, cu două opţiuni de implementare a consolei de comandă: locală şi în cloud.

ESET PROTECT Cloud este produsul central destinat managementului via cloud al securităţii, pentru nevoile organizaţiilor de orice dimensiune.
ESET PROTECT Cloud reflectă o trecere, de la produse software administrate local la produse care înglobează servicii de control bazate pe cloud. Consola cloud permite gestionarea soluţiilor ESET existente, inclusiv a ESET Endpoint Security, ESET Dynamic Threat Defense şi ESET Full Disk Encryption. 

ESET PROTECT Cloud este o consolă de administare ce permite controlul de la distanţă al soluţiilor de securitate ESET existente într-o reţea, oferind vizibilitate în timp real asupra staţiilor endpoint implementate. Consola le permite administratorilor IT să instaleze pe staţii în mod remote soluţiile de securitate ESET, să execute sarcini, să aplice politici de securitate, să monitorizeze starea sistemelor şi să răspundă rapid la problemele sau detecţiile găsite pe endpoint-urile din infrastructură, pe toate platformele software, inclusiv pe desktop-uri, servere, maşini virtuale dar şi pe smartphone-uri. ESET PROTECT Cloud le permite administratorilor IT să ia măsuri imediate împotriva incidentelor.

Utilizatorii consolei anterioare, ESET Cloud Administrator, beneficiază gratuit de actualizare automată la ESET PROTECT Cloud.

ESET oferă o selecţie de abonamente adaptate nevoilor specifice de afaceri ale companiilor mici şi mijlocii (IMM-urilor), furnizorilor de servicii gestionate (MSP) dar şi segmentului enterprise. Vezi setul complet de abonamente ESET şi caracteristicile în tabel.

Toate abonamentele includ fie o soluţie locală (on-premise) de administrare a staţiilor endpoint (ESET PROTECT; fostul ESET Security Management Center), fie una bazată pe cloud (ESET PROTECT Cloud), împreună cu ESET Endpoint Security, care este inclus în mod implicit. Pentru clienţii care caută separat securitate la nivel de e-mail, ESET va oferi şi un abonamentul dedicat - ESET PROTECT Mail Plus.

Abonamentul ESET PROTECT Advanced a fost conceput pentru nevoile IMM-urilor şi MSP-urilor (furnizorilor de servicii IT gestionate). Acesta oferă protecţie pentru staţiile endpoint împotriva ransomware-ului şi ameninţărilor de tip zero-day, precum şi protecţia datelor stocate pe staţii prin criptare completă a hard disk-urilor. Astfel, abonamentul răspunde provocării de a gestiona şi proteja reţelele IT business în faţa ameninţărilor cibernetice în continuă evoluţie.

Abonamentul ESET PROTECT Enterprise este orientat către organizaţii mari, unde sunt esenţiale, atât un nivel amplu de vizibilitate, cât şi cerinţele riguroase de securitate. Abonamentul oferă cea mai bună valoare pentru clienţii enterprise cu maturitate în domeniul implementării unor soluţii solide de securitate, oferind una dintre cele mai puternice soluţii de detecţie şi răspuns (EDR) la nivelul staţiilor endpoint de pe piaţă - ESET Enterprise Inspector, gestionabil în prezent prin intermediul consolei on-premise ESET PROTECT. Oferind o detecţie bazată pe reguli a evenimentelor suspecte identificate la nivel endpoint, precum şi funcţii avansate de căutare şi remediere a ameninţărilor, acest abonament asigură specialiştii şi responsabilii IT de securitate că ameninţările emergente, comportamentul riscant al angajaţilor şi aplicaţiile nedorite nu pun organizaţiile în pericol.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările