Internet

articolul anterior articolul urmator

FintechOS desemnată „Partenerul Anului 2021” în România de către Microsoft

0
23 Jul 2021 17:44:02
Autor: George-Andrei Cristescu
Captură FintechOS
Captură FintechOS

FintechOS a fost desemnată de compania americană “Partenerul Anului în România”, în cadrul evenimentului global Microsoft INSPIRE.

Selectată din peste 4.400 de companii, care activează în 130 de ţări din întreaga lume, FintechOS (care dezvoltă soluţii bazate şi pe inteligenţa artificială) a fost selectată pe baza excelenţei în inovaţie şi în implementarea de soluţii bazate pe cele dezvoltate de Microsoft şi integrate în platforma Azure.

Înfiinţată în 2017, compania FintechOS a înregistrat creşteri anuale de 200%, fiind desemnată în 2020 “cel mai hot start-up fintech al anului în Europa”. 

Cei mai mulţi clienţi ai companiei au înregistrat o traiectorie ascendentă în afara graniţelor ţării, iar 9 din cele 10 bănci de top din România (şi nu numai) apelează la soluţiile FintechOS pentru a se digitaliza.

Principalul obiectiv al FintechOS pentru următorul an vizează poziţionarea companiei ca lider pe piaţa de profil din Europa însă fondatorii start-up-ului au în plan şi extinderea pe alte pieţe-cheie de la nivel global, precum Asia-Pacific, Africa de Nord şi Statele Unite.

 În prezent, FintechOS are birouri în Bucureşti, Londra şi Amsterdam. Peste 40 de instituţii financiare lucrează cu FintechOS, printre care Erste Bank, Societe Generale, Scotiabank, Howden Group Holdings, Vienna Insurance Group.

Prin intermediul programelor pe care le dezvoltă pentru segmentul de start-up-uri, Microsoft susţine inovaţia şi digitalizarea industriei financiare, facilitând crearea unui profil de dezvoltare competitiv şi accesul mai uşor la pieţe globale pentru companiile din România.

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările