Internet

articolul anterior articolul urmator

Google vrea să închidă Gmail, cel mai apreciat serviciu de mail

1
8 Dec 2015 13:38:49
Autor: Evelina Albici
De peste un an, Google a schimbat interfaţa Gmail. FOTO Wired
De peste un an, Google a schimbat interfaţa Gmail. FOTO Wired

Când Gmail a fost lansat, Google a reuşeşte să facă mailul mai uşor şi util decât se credea posibil. Acum, îi pregăteşte închiderea, că are ceva mai bun.

Google a început redirecţionarea utilizatorilor către Inbox, când accesează gmail.com. Astfel, după 14 luni de testare, Google vede în Inbox un bun înlocuitor pentru Gmail şi consideră că serviciul este, în sfârşit, pregătit pentru a face faţă cerinţelor. Cu acest produs compania a vrut să facă gestiunea mesajelor mai uşoară şi să aducă mailul în 2015, serviciul existând de peste 30 de ani, dar nefiind niciodată prea prietenos.

Notificarea despre care scrie Forbes a apărut în urmă cu câteva luni, dar numai pentru un număr relativ mic de utilizatori. Când Inbox a fost lansat, aveai nevoie de invitaţie pentru a-l utiliza. Interesant este că migrarea s-a făcut destul de facil. Cei care utilizează noul servicu au primit noutatea fără a reclama probleme, fapt ce îi face pe cei de la Googlă să extindă strategia de migrare spre Inbox. Vestea bună este că fiecare utilizator care nu vrea să treacă la această schimbare are o opţiune de „Turn off“.

Schimbarea aceasta vine după mai mult de un deceniu de activitate pentru Gmail. Mai mult, Google îşi construieşte noile produse pe tiparul Now, adică să sorteze, ascundă şi ofere informaţii pe măsură ce ai nevoie de ele.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Bilibistrocul Zglobiu
9.12.2015, 03:28:12

Daca ceva functioneaza, nu-l repara.

+1 (1 vot)