Internet

articolul anterior articolul urmator

KeysFin lansează o aplicaţie de mobil cu informaţii despre companiile româneşti

0
27 Mar 2020 13:38:07
Autor: Adrian Pogîngeanu
Aplicaţia KeysFinder. FOTO Adrian Pogîngeanu
Aplicaţia KeysFinder. FOTO Adrian Pogîngeanu

KeysFin a lansat aplicaţia KeysFinder pentru dispozitive mobile, cu informaţii despre companii locale, cum ar fi indicatori de solvabilitate, lichiditate, profitabilitate sau detalii despre proceduri de insolvenţă şi dosare în justiţie, care vin în completarea datelor cu caracter general despre entităţile economice din România.

Aplicaţia KeysFinder oferă acces la date agregate din surse multiple, direct pe dispozitivele mobile, care rulează pe platformele IOS si Android. Utilizând aplicaţia, reprezentanţii mediului de business pot verifica clienţii, furnizorii sau competitorii şi pot identifica din timp eventualele probleme, reducând şi evitând în acest mod riscurile care pot apărea în derularea unui contract comercial.

KeysFinder pune la dispoziţie informaţii din surse multiple, centralizând date despre companiile locale, din ultimii trei ani, de la Registrul Comerţului, Ministerul de Finanţe, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, Monitorul Oficial, Ministerul Justiţiei şi portalul public al Guvernului Romaniei.

Secţiunile aplicaţiei sunt: Informaţii Generale, Financiar, Grafice, Risc, Industrie, Juridic şi Incidente de Plată. 

Cea mai mare parte a informaţiilor oferite sunt gratuite pentru cei care îşi creează un cont în aplicaţie, iar informaţiile complexe, furnizate contra cost sunt semnalizate prin butonul „Cumpără“, creditele necesare fiind precizate în dreptul butonului.

În contextul actual, al epidemiei de coronavirus, ce impactează deja economia locală şi mondială, analiştii KeysFin atrag atenţia asupra riscurilor cauzate de plăţile restante sau întârziate precum şi de alte probleme financiare sau juridice ale unor companii locale, recomandând o atenţie sporită în ceea ce priveşte deciziile de business luate în perioada următoare. 

Aplicaţia KeysFinder este deja disponibilă în PlayStore, pentru dispozitivele care rulează versiuni începând cu Android 6 şi va fi în curând disponibilă şi în AppStore.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii