Internet

articolul anterior articolul urmator

LifeBox are un nou meniu zilnic, cu 2 mese principale şi o gustare

0
1 Apr 2020 13:17:40
Autor: Andrei Brînduşescu

LifeBox a lansat meniul ComfortBox, gândit special pentru această perioadă în care cei mai mulţi dintre clienţii serviciului lucrează de acasă.

Meniul ComfortBox include prânz, gustare (supă) şi cină şi este disponibil pentru acasă, livrat în sistem contactless, în două variante: Vegetarian, pentru preţul de 33 lei şi Optim, care conţine şi preparate din carne la mesele principale, pentru preţul de 39 lei.

La cele două variante disponibile, clienţii pot adăuga şi o gustare dulce pentru 9 lei în plus sau o pâine artizanală cu maia şi seminţe pentru 5 lei.

Potrivit reprezentanţilor companiei, noul meniu ComfortBox a fost gândit pentru a veni în ajutorul clienţilor în această perioadă dificilă, oferindu-le o opţiune de alimentaţie variată la un preţ accesibil, cu preparate gătite în condiţii optime de igienă şi siguranţă. Astfel, aceştia pot reduce pe cât posibil deplasările la supermarket pentru a îşi procura produse alimentare, respectând recomandările autorităţilor.

Doi lei din fiecare meniu comandat ajung la Asociaţia Zi de Bine

Totodată, din preţul fiecărui meniu ComfortBox comandat, compania redirecţionează 2 lei către Asociaţia Zi de Bine pentru strângerea de fonduri pentru spitale şi personalul medical. Donaţiile vor fi folosite în campania #ScutPentruSpitale pentru achiziţionarea de echipamente medicale, echipamente de protecţie, dezinfectanţi, teste de diagnostic şi alte resurse necesare cadrelor medicale în lupta cu COVID-19. Clienţii LifeBox pot face donaţii către asociaţie şi prin butonul de donaţie disponibil în pagina de Checkout.

LifeBox anunţă că a întrerupt pentru moment posibilitatea de plată a meniurilor în numerar, clientul având la dispoziţie opţiunea de plată online pe site, iar livrarea se face contactless.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii