Internet

articolul anterior articolul urmator

Microsoft a anunţat Security Experts, 3 servicii de securitate pentru organizaţii

1
12 May 2022 09:34:03
Autor: George-Andrei Cristescu
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Microsoft a creat o nouă categorie de servicii - Microsoft Security Experts, pentru a furniza organizaţiilor şi partenerilor acestora soluţii de securitate, pentru un nivel ridicat de protecţie în faţa ameninţărilor actuale.

Noile servicii sunt disponibile în domeniile securităţii, complianţei, identităţii, managementului şi confidenţialităţii.

Cele trei noi servicii gestionate, create cu sprijinul ecosistemului de parteneri Microsoft, permit organizaţiilor scalarea echipei de experţi în securitate, fără provocările care survin în procesul de angajare şi formare a acestora.

Serviciul Microsoft Defender Experts for Hunting se adresează clienţilor care au un centru de operaţiuni de securitate puternic, dar doresc să urmărească proactiv ameninţările prin intermediul portofoliului de securitate Microsoft Defender. 

În cadrul acestui serviciu, experţii de securitate Microsoft analizează orice semnal şi transmit alerte şi instrucţiuni de remediere, astfel încât răspunsul să fie unul rapid. Organizaţiile primesc, de asemenea, recomandări specifice pentru a înţelege şi îmbunătăţi sistemul de securitate.

Serviciul Microsoft Defender Experts for XDR este dedicat organizaţiilor care au nevoie să-şi extindă capacitatea centrului de operaţiuni de securitate, fiind un serviciu gestionat de detectare şi răspuns extins (XDR) care trece dincolo de punctele finale. Acesta analizează alertele de securitate şi foloseşte automatizarea şi expertiza specialiştilor pentru a răspunde unor eventuale incidente de securitate, împreună cu echipa organizaţiei.

Cel de-al treilea serviciu este Microsoft Security Services for Enterprise care se adresează organizaţiilor mari ce caută servicii gestionate de securitate integrate şi cu un nivel ridicat de expertiză din partea specialiştilor Microsoft. 

Aceste soluţii de securitate, oferite de experţi, combină depistarea proactivă a ameninţărilor şi serviciul gestionat de detectare şi răspuns extins, permiţând platformelor integrate SIEM (Security Information and Event Management) şi XDR (Extended Detention and Response) să protejeze toate mediile cloud şi toate platformele.

Noua linie de soluţii de securitate va fi prezentată, pe 12 mai, în cadrul Microsoft Security Summit, eveniment la care va fi prezent Satya Nadella, CEO Microsoft.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Mano Gioni
16.05.2022, 23:08:03

holanbalena

Modifică Setările