Internet

articolul anterior articolul urmator

Netflix introduce pe platforma sa o funcţie care îţi arată cele mai populare titluri

0
25 Feb 2020 13:21:15
Autor: Andrei Brînduşescu

După ce a experimentat cu funcţia de ”Top 10” în Marea Britanie şi Mexic anul trecut, Netflix începe să o introducă la nivel global.

O postare pe blog a companiei anunţă introducerea funcţiei ”Top 10” , care va arăta utilizatorului care sunt primele 10 seriale şi filme în funcţie de popularitatea pe care o au pe platformă.

Netflix a testat deja această funcţie începând cu luna mai a anului trecut, în Mexic şi Marea Britanie, şi spune că ”membrii din ambele ţări au găsit-o utilă, astfel că acum o vom face disponibilă pe o piaţă şi mai largă”.

Aceasta este a treia categorie menită să îi arate utilizatorului care sunt cele mai vizionate titluri de pe platformă, după ”Trending Now” şi ”Popular on Netflix”. Până acum, compania anunţa periodic care sunt cele mai populare titluri ale sale.

”Top 10” ar trebui să se actualizeze zilnic, conform reprezentanţilor Netflix, şi va fi specific fiecărei ţări în care activează platforma de streaming. Funcţia ar urma să înceapă să apară de astăzi în diferite ţări, prima pe listă fiind SUA. Europa (şi implicit România) va urma în curând.

Aşa ar urma să arate funcţia atunci când va fi introdusă. Foto: Netflix

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii