Internet

articolul anterior articolul urmator

O2keys vă ajută să vă organizaţi mai bine. Obţineţi MS Office 2019 la 29,39€ şi Windows 10 la doar 8,88 €!

0
Articol publicitar
7 Jul 2020 12:21:12
Autor: ADH

În cazul în care doriţi să vă actualizaţi sistemele de operare ale calculatorului pe care îl utlilzaţi în mod curent la muncă sau pentru a vă relaxa, cu variantele actualizate de Ms Office şi de Windows 10, acum este momentul pentru a face upgrade-ul.

Beneficiaţi de reduceri de peste jumătate din preţul key-urilor de licenţă ce se găsesc pe piaţă, în cadrul ofertei promoţionale O2Keys Hot Summer Deal 2020 disponbilă acum în magazinul online O2Keys.com.

Spuneţi NU dezordinii din dosare şi hârtii, organizându-le cu MS Office

Dacă până acum încă nu aţi făcut-o, acum este timpul să folosiţi programele de îndosariere a documentelor şi de realizare a tabelelor sau prezentărilor, folosind cu uşurinţă programele de pe computer. MS Office este o suită de programe cu multiple aplicaţii ce sunt uşor de rulat şi care vă va face munca mai simplă şi documentele mai uşor de căutat şi bineînţeles, de găsit.

De exemplu, puteţi utiliza aplicaţia MS Word pentru procesarea textelor şi crearea de documente rapid, aplicaţia MS Excel pentru a crea cu uşurinţă bilanţuri sau înregistrări contabile şi financiare sau aplicaţia MS Powerpoint pentru a crea prezentări uimitoare în timp scurt.

Iar acestea sunt doar câteva dintre opţiunile MS Office disponibile oricărei persoane organizate pentru a realiza cât mai multe lucruri utile, stocându-le pe toate într-un singur loc – pe computerul sau laptopul propriu.

Windows 10 – Performană şi viteză

Dacă întârziaţi din diverse motive actualizarea software-ului ce rulează în acest moment pe computerul dumneavoastră la Windows 10, acum este momentul să faceţi această trecere.

Windows 10 va “da aripi” PC-ului deoarece prin upgrade către această versiune veţi obţine o viteză mai mare, o eficienţă crescută în rularea programelor dar şi o protecţie sporită a datelor şi documentelor având în vedere antivirusul de asemenea updatat.

Consultaţi ofertele de vară disponibile pentru cheile de licenţă a Windows 10, pe care le regăsiţi mai jos.

Oferta specială O2Keys a verii 2020

Magazinul online O2Keys.com pune acum la dispoziţia clienţilor PROMOŢIA VERII 2020. Beneficiaţi de reduceri la tarifele pentru cheile de licenţă Ms Office şi Windows 10 disponibile, chiar acum.

Reduceri de 55% la suita Ms Office şi nu numai

În cadrul celei mai bune oferte ale verii, beneficiaţi de o reducere de 55% la suita de programe Ms Office dar şi la alte combinaţii de chei de licenţă autentice pentru software-ul de pe computerul dumneavoastră. Utilizaţi codul-cupon “NEW55” la efectuarea plăţii, pentru a putea obţine discountul suplimentar la achiziţia dumneavoastră.

Windows 10 cu discount de 40%

Dacă doar doriţi să vă faceţi upgrade la sistemul Windows 10 existent deja pe computerul dumneavoastră, folosiţi codul-cupon “NEW40” la efectuarea plăţii şi vă veţi bucura de un discount suplimentar de 40% la achiziţia de chei de licenţă pentru acesta.

Despre magazinul online O2Keys.com

O2keys.com este un lider în vânzarea de jocuri şi chei de software autentice, cu o bază de clienţi globală şi puteţi fi sigur de originalitatea produselor şi calitatea serviciilor. 

Se oferă suport 24/7 pentru orice neclarităţi pot apărea referitoare la gama largă de produse sau la modalităţile de achiziţie sau de plată. Pentru soluţionarea oricăror situaţii apărute puteşi trimite un email la adresa support@o2keys.com iar echipa de asistenţi va avea grijă ca solicitarea dumnavoastră să fie cât mai curând soluţionată.

Comandaţi chiar acum pentru a experimenta preţurile reduse şi ofertele disponibile în cadrul

Promoţiei verii 2020 a O2Keys.com

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii