Internet

articolul anterior articolul urmator

Ofertă de Ziua Femeii: Pachet de licenţe pentru Office 2019 şi Windows 10 de la doar 26.86 euro

0
Articol publicitar
4 Mar 2021 16:25:00
Autor: ADH

În fiecare an, Ziua Internaţională a Femeii este pe data de 8 martie. Din aproape fiecare colţ al lumii, puteţi vedea spectacole culturale, petreceri şi o mulţime de programe de conştientizare socială legate de calitatea şi demnitatea femeilor.

Pentru a sărbători ziua special dedicate femeii, multe magazine şi site-uri web vor pregăti oferte speciale. Inclusiv Godeal24.com ce oferă cupoane şi reduceri speciale la produsele lor din gama Microsoft precum sistemul de operare, Windows precum şi unele dintre cele mai utile şi mai răspândite suite de productivitate precum suitele Office.
 
Iată mai multe produse aflate în Promoţiile speciale de Ziua Femeii ale Godeal24
 

Windows 10 la doar 7.40€, suita Office 2019 la doar 26.86€ şi Window 10 pro+ Office 2019 la doar 26.86€ !

Godeal24 vă pune la dispoziţie cea mai recentă ofertă specială. Puteţi obţine pachetul de licenţă Windows 10 Pro alături de cea a suitei Office 2019, doar la pretul celei din urmă. Vă puteţi bucura de o reducere de 62% atunci când achiziţionaţi acest pachet, iar pentru aceasta trebuie doar să folosiţi codul cuponului „BW62” înainte de a realiza plată. Este o ofertă de neratat!
 
 
 

50% reducere la licenţele Windows 10 – folosind codul de cupon: BW50

De obicei, veţi găsi copii ale sistemului Windows 10 pentru PC-ul de acasă la costuri ce încep de la 120€, în magazinele oficiale. Însă, din cadrul magazinului online Godeal24, vă puteţi lua această licenţă de la doar 7.4€. Iată mai multe exemple:
 
 

62% reducere la suitele de programe Office – folosind codul de cupon: BW62

 
Obţineţi chiar acum suita valoroasă de software de la Microsoft pentru a lucra mai eficient şi mai uşor chiar de astăzi. Pentru aceasta vă bucuraţi de o reducere de 62% în cadrul promoţiilor GoDeal24 dedicate Zilei Femeii. Puteţi selecta fie una dintre seriile MS OFFICE 2016 sau 2019 pentru a obţine reducerea uimitoare. Iată mai multe exemple:
 
 

55% reducere la mai multe produse – folosind codul de cupon: BW55

Pentru cei care au nevoie de software-ul speciale Office pentru muncă sau studiu, magazinul online Godeal24 oferă costuri reduse şi pentru acestea. Iată câteva exemple:
 
 
 
În cadrul magazinului GoDeal24 vă puteţi aştepta la cele mai bune servicii. La scurt timp după plasarea comenzii, veţi primi produsele achiziţionate simplu şi rapid prin e-mail.
 
Dacă întâmpinaţi probleme la achiziţie sau pur şi simplu aveţi o întrebare de pus, departamentul de relaţii cu clienţii este acolo pentru a vă ajuta. Puteţi trimite un e-mail la adresa: service@godeal24.com cu privire la orice situaţie apărută.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările