articolul anterior

Patru lucruri pe care trebuie să le faci pe Facebook (începând de mâine)

5
14 May 2019 19:05:19
Mihnea Dumitru
Mark Zuckerberg
Mark Zuckerberg

5 Comentarii

victor catuna
14.05.2019, 19:21:40

Corect!

+1 (1 vot)
Carmen Florea
14.05.2019, 20:10:13

Facebook instrument de spionat și monitorizat oamenii în lumea întreagă .Facebook este în colaborare cu servicile secrete americane si israeliene

0 (2 voturi)
Dream Pervertor
15.05.2019, 09:51:24

...si 5. Baga ceva "fake news"!

rbie ba
15.05.2019, 15:44:05

Va faceti ca nu intelegeti. Mi-ar fi placut enorm sa lansez doar mesajele principale si sa fiu deja in siguranta. Au existat insa doua piedici: I. Dumnezeu a vrut sa mai raman, pentru ca au mai fost lucruri care s-au intamplat - Israel, summit-ul UE, Brexit, Ucraina. 2. Voi m-ati impiedicat si ma impedicati in fiecare moment - de la radiatii la pofta de mancare indusa, lipsire de somn, sirene de politie si securisti care vorbesc tare sau trantesc usile, ca si cum atunci ar intra, hartuiri de catre vanzatoare, ascunderea medicamentelor, lobby si presiuni impotriva putinilor care ar fi dispusi sa ma ajute si multe altele. Toate astea sunt o tortura si, pe masura ce bolile avanseaza si imi pierd puterea. ma pot concentra tot mai putin si atunci dau pastile mai scurte - cu cat mai scurte (adica cu cat sunt eu mai slabit), cu atat mai violente si cu impact mai mare. Asa ca, pana sa face eu ceva, aveti voi de facut mai multe: 1. ma omorati sau imi opriti apa, gazele, curentul, internetul, conturile sociale ceea ce inseamna acelasi lucru, pentru ca fiecare ma imobilizeaza complet, caci mi-ati luat orice altceva (bani, apa la bucatarie, teava de la dus, televizorul si telefonul fix, familie, bani) pentru ca in ziua aia veti avea un atac sau o sinucidere dar, mai relevant pentru voi, veti merge obligatoriu toti in iad, dinainte de Burebista si pana dupa nepotii nepotilor nenascuti, daca mai existati atat. 2. faceti vreo zece pasi inapoi - deci toate nenorocirile pe care le prestati, de la trantitul liftului la 3 noaptea la sirene si toate celelalte, plus presiunile impotriva cui ar vrea sa ma ajute. Atunci m-as putea concentra si in cateva saptamani scapati de mine. Si chiar si asa incercati sa nu negociati alte chinuri dupa ce plec vreau inapoi de la ei tt ce mi-ati luat voi; altfel, mi-e mai frica de noi umilinte decat de moarte, mai ales cand recompensa pentru moarte e asa mare!

+1 (1 vot)
Ion Capsuna
15.05.2019, 18:32:54

Trebuie facut un singur lucru daca doresti sa-ti tii viata privata: fie sa nu deschizi cont pe FB, fie sa-l stergi! Vrei sa tii legatura cu prietenii? Pune mina pe telefon si suna-i, vrei sa vezi poze, scrie privat, prin email! Si lasa-i pe toti astia care se imbogatesc din datele tale personale...!

+1 (1 vot)