Internet

articolul anterior articolul urmator

PC Garage lansează un nou proiect educaţional, numit „Şcoala de Hardware”

0
2 Apr 2020 12:53:29
Autor: Andrei Brînduşescu

Magazinul online de produse IT şi electronice lansează de astăzi pe canalul de YouTube o serie de emisiuni live interactive si educative, sub numele de Şcoala de Hardware. Acestea vor fi adresate copiilor, abordând toate subiectele de interes din sfera hardware.

În cadrul „Şcolii de Hardware”, membrii echipei PC Garage, Mădălin, Răzvan şi Daniela, alături de diverşi invitaţi speciali, vor discuta despre tot ce înseamnă hardware – de la PC-uri şi laptopuri, până la mouse-uri şi tastaturi.

Gândit ca un proiect educaţional menit sa stârnească curiozitatea celor mici şi să le răspundă la toate întrebările legate de componentele unui calculator/laptop, Şcoala de Hardware va fi live pe canalul de Youtube PC Garage în fiecare joi, de la ora 15.00, începând chiar de astăzi.

Astfel, toate componentele unui sistem de calcul vor beneficia de câte o transmisie live, în cadrul căreia Mădălin, Răzvan şi Daniela vor explica pentru cei mici, în termeni pe care să-i înţeleagă, rolul fiecăreia şi cum interacţionează una cu cealaltă.

Prima ediţie, una introductivă

De asemenea, vor fi incluse şi mici lecţii de istorie a calculatorului, care vor include printre altele informaţii despre datele de apariţie ale primului procesor, primei plăci de bază sau primei unităţi de stocare şi despre impactul pe care l-au avut ele.

Prin acest proiect educativ, PC Garage îşi propune să îi încurajeze pe cei mici să facă primii paşi în lumea IT şi să interacţioneze cu ei, punându-le la dispoziţie materiale educative şi informaţii utile, primite direct de la reprezentanţii mărcilor din domeniul IT. „Şcoala de Hardware” va debuta cu o ediţie introductivă, în care va răspunde la întrebări precum: Ce este „Şcoala de Hardware”?, Când va avea loc?, Unde? Cum? Cât? De ce?

Cu o comunitate puternică alături, compania consideră că a venit momentul pentru a mai face un pas şi a decis ca, folosindu-se de popularul său canal de YouTube, să demareze acest proiect educaţional, prin lansarea unei emisiuni interactive şi educative adresate cu precădere celor mici

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii