Internet

articolul anterior articolul urmator

Pornhub, cel mai mare portal pentru adulţi, dat în judecată pentru lipsa subtitrărilor

3
17 Jan 2020 15:35:11
Autor: Andrei Brînduşescu

Yaroslav Suris a dat în judecată site-ul pentru adulţi, pe motiv că acesta nu respectă o lege a SUA care menţionează că persoanele cu deficienţe de auz ar trebui să aibă posibilităţi egale cu ale semenilor lor de a se bucura de conţinutul oferit.

Americanul reclamă că anumite videoclipuri nu au subtitrarea necesară pentru a fi înţelese de persoanele cu deficienţe de auz, realizând chiar şi o listă cu trei dintre acestea, pe care a inclus-o în plângerea oficială.

Suris menţionează că este şi abonat la conţinutul premium oferit de Pornhub, însă avertizează că acesta este doar o risipă de bani, conform Complex. El speră ca procesul său să ajute la crearea unui mediu mai incluziv pentru persoanele surde, solicitând ca site-ul să adauge subtitrări şi să îi plătească daune.

Pornhub a oferit un răspuns oficial pentru site-ul TMZ, prin vicepreşidentele Corey Price: ”Înţelegem că Yaroslav Suris dă în judecată Pornhub pentru că am fi respins accesul la videoclipurile noastre persoanelor cu deficienţe de auz. Deşi în mod normal nu comentăm asupra unor procese în curs de desfăşurare, am dori să menţionăm că există o categorie cu subtitrări pe site-ul nostru”.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

CipsiDale
17.01.2020, 16:39:38

....asta da stire...de interes mondial, mai da-i naibii pe iranieni si americani,.. zi ..zi de pornhub....si mai ce ?

+2 (2 voturi)
un motan intransigent
17.01.2020, 18:24:29

Oare cum s-or subtitra aaah si ooooh? Probabil pentru "persoanele cu deficiente de auz". Tre' sa stie bietii surzi ce zic alea...cand deschid gura...

+1 (1 vot)
Smeritu Pahomie
17.01.2020, 19:56:25

....ce mai trebuie si porcariile traduse...? ! ?

+1 (1 vot)
Modifică Setările