Internet

articolul anterior articolul urmator

Richard Liu, preşedintele Huawei Cloud Core: cloud-ul este fundaţia 5G

0
3 Aug 2020 15:49:01
Autor: Redacţia Adevărul
Richard Liu preşedintele Huawei Cloud Core. FOTO Huawei
Richard Liu preşedintele Huawei Cloud Core. FOTO Huawei

Richard Liu, preşedintele Huawei Cloud Core Network Line, a susţinut un discurs cheie la summit-ul Huawei Better World 2020, în care a oferit o introducere în profunzime a transformării cloud, a evoluţiei reţelei 5G şi dezvoltării serviciilor 5G.

Acesta a spus că Huawei este dispusă să colaboreze cu operatorii globali pentru a construi o reţea bazată pe 5G şi a construi o nouă eră de afaceri bazată pe 5G.

Într-o prezentare de circa 20 de minute, Richard Liu a vorbit despre importanţa şi rolul cloud-ului în reţelele 5G. Acesta a spus despre cloud că este fundaţia 5G, iar 5G aduce noi oportunităţi miezului reţelei (core network). Industria ar trebui să colaboreze şi să se concentreze pe inovaţia serviciilor, să treacă de la orientarea către tehnologie, la orientarea către business. Să profite de oportunităţile istorice de dezvoltare oferite de 5G şi să construiască rapid o reţea simplificată, fiabilă şi sprijinită pe cloud.

Lanţul industrial 5G SA este matur în ceea ce priveşte standardele 5G, construcţia reţelei şi terminale. Operatorii ar trebui să înceapă să construiască o reţea centrală convergentă pentru 2G / 3G / 4G / 5G NSA / 5G SA într-o singură etapă, care să permită introducerea rapidă a 5G, o arhitectură de reţea simplificată şi o experienţă optimă a utilizatorului. În plus, operatorii ar trebui să utilizeze soluţia Single Voice Core five-in-one, reţele audio şi video simplificate.

Capacităţile de network slicing furnizate de 5G vor stimula pieţele B2B. Network slicing aduce clienţilor experienţa reţelelor private şi asigură certitudinea şi disponibilitatea conexiunilor diferenţiate. Operatorii pot utiliza network slicing în primul rând pentru a satisface cerinţele de izolare a serviciilor utilizatorilor şi autogestionare.

Huawei aşteaptă întotdeauna cu nerăbdare să coopereze cu operatorii din întreaga lume pentru a construi reţele deterministe 5G, pentru a promova consensul industriei, pentru a încuraja ecosistemele din industrie şi pentru a face succesul în afaceri.

Material realizat cu sprijinul Huawei.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările