Internet

articolul anterior articolul urmator

România şi Canada vor găzdui centre ESET importante în lupta cu hackerii

0
13 Jan 2017 13:43:36
Autor: Răzvan Băltăreţu
ESET a ales şi România drept ţară în care să întreţină şi dezvolte produsele sale.
ESET a ales şi România drept ţară în care să întreţină şi dezvolte produsele sale.

ESET anunţă o extindere a reţelei de centre de cercetare şi dezvoltare. Unul dintre birouri va fi în România, la Iaşi. Acesta e primul deschis la nivel local.

Oraşele Iaşi din România şi Montreal din Canada vor găzdui două noi birouri de cercetare şi dezvoltare, aparţinând liderului în securitatea cibernetică, ESET. Înainte de acestea, în 2016, compania a deschis birouri în Marea Britanie şi Germania.

Conform companiei, investiţia în capacitatea de cercetare îi va permite să sprijine noile servicii, cum ar fi Threat Intelligence. Pe de altă parte, va putea îmbunătăţi capacitatea de reacţie în faţa unor ameninţări informatice sofisticate. Are, în prezent, peste 1.300 de profesionişti din întreaga lume.

Centrul din Iaşi va fi dedicat dezvoltării tehnologiilor de bază şi back-end. Echipele pe care compania le va asambla vor fi esponsabile cu mentenanţa produselor şi a tehnologiilor existente, precum şi cu dezvoltarea unora noi. Astfel, România e pe o listă cu ţări ca Slovacia, de unde e ESET, Argentina, Singapore, Brazilia sau Australia.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii