Internet

articolul anterior articolul urmator

Suita Office îşi schimbă denumirea şi devine Microsoft 365

0
31 Mar 2020 11:24:11
Autor: Andrei Brînduşescu
Foto: Microsoft
Foto: Microsoft

Cea mai utilizată suită de servicii va fi cunoscută drept Microsoft 365 începând cu 21 aprilie şi va trece prin câteva modificări.

Microsoft 365 devine astfel o variantă îmbunătăţită a Office 365, bazată pe integrarea AI, conţinut şi şabloane noi, precum şi experienţe bazate pe cloud. Implementarea începe astăzi şi va ajunge în următoarele luni la cei peste 38 de milioane de abonaţi ai Office 365.

Tot astăzi Microsoft anunţă şi două noutăţi care vor fi lansate în preview în lunile următoare - o nouă aplicaţie Microsoft Family Safety destinată siguranţei familiei în lumea digitală şi fizică, şi funcţii noi în Microsoft Teams pentru o conectare şi o colaborare mai profundă cu prietenii şi familia.

Şi Microsoft Edge primeşte un update: vine cu noi funcţii pentru protecţie web cu Password Monitor şi căutare simplificată cu Collections (da, în sfârşit vom primi funcţia pe care o aşteptam).

Abonamentele Microsoft 365 Personal şi Family vor fi disponibile la nivel global începând cu 21 aprilie. Cu acestea, utilizatorii vor beneficia în cadrul Office 365 de aplicaţii Office premium pentru desktop, 1 TB de stocare OneDrive în cloud de persoană, 60 de minute Skype pentru apeluri către linii fixe şi mobile, funcţii de securitate pentru protecţia faţă de malware şi atacuri de phishing, suport tehnic permanent, plus toate funcţiile şi beneficiile noi anunţate astăzi.

Microsoft 365 Personal costă 29,99 lei pe lună sau 299.99lei pe an. Pentru cea mai bună valoare preţ - beneficii, o familie de până la şase persoane poate utiliza Microsoft 365 Family pentru 42.99 lei pe lună sau 429.99lei pe an.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii