Internet

articolul anterior articolul urmator

TheNextWeb prezintă Romanian Startup Awards - nominalizează start-up-ul preferat

1
25 Jan 2013 04:44:26
Mircea Goia
TheNextWeb şi Geekcelerator prezintă Romanian Startup Awards
TheNextWeb şi Geekcelerator prezintă Romanian Startup Awards

TheNextWeb.com este cea mai cunoscută publicaţie online de tehnologie din Europa care, printre altele, organizează şi evenimentele din cadrul "Europe Startup Awards". Acum acest eveniment este organizat şi în România pe 5 Februarie 2013. Se pot nominaliza, online, startupuri româneşti (până la data de 28 Ianuarie).

 "Europe Startup Awards" şi, prin extensie, "Romanian Startup Awards" se doreşte a fi un fel de premiile Palme d'or (din film) pentru companiile la început de drum din tehnologie şi Internet din ţările participante din Europa (România, Germania, United Kingdom, Irlanda, Franţa, Spania, Polonia, Olanda, Ucraina, Rusia, Turcia, Danemarca). 
  
 TheNextWeb.com, pentru care am scris şi eu acum 4 ani de zile când era doar un blog micuţ, este cea mai importantă publicaţie online din Europa pentru tehnologie şi Internet. Publicaţia a fost fondată în 2008 de către Patrick de Laive, Boris Veldhuijzen van Zanten şi Arjen Schat, având cartierul general în Amsterdam, Olanda. 
 La ora actuală TheNextWeb.com are peste 7 milioane de vizitatori lunar şi, pe lângă asta, organizează şi o conferinţă de tehnologie în fiecare an care a devenit una de top din Europa (cea mai mare fiind Le Web din Paris organizată de Loic le Meur). 
  
  
 În cooperare cu Geekcelerator, TheNextWeb a pornit în căutarea celor mai bune startupuri româneşti. 
 În cadrul evenimentului vor fi premiate cele mai bune start-up-uri şi cei mai importanţi antreprenori şi investitori din România. 
 
"Start-up-urile au jucat întotdeauna un rol important în evenimentele The Next Web – la conferinţele noastre participă în fiecare an multe companii tinere şi promiţătoare. Este extraordinar faptul că putem să întâlnim aceste start-up-uri în propriile hub-uri tehnologice pe măsură ce ne deplasăm în Europa pentru a sărbători antreprenoriatul. La TNW Romanian Startup Awards căutăm cele mai talentate minţi antreprenoriale ale României şi ne propunem să aducem împreună reprezentanţii tehnologiei româneşti pentru o seară extraordinară", spune Patrick de Laive, co-fondator The Next Web.
 
Nominalizările se pot face la această pagină, completând formularul: http://thenextweb.com/startupawards/romania (se vor incheia pe 28 Ianuarie)
 
Premiile TNW Romanian Startup Awards sunt decernate la alegerea publicului care are posibilitatea de a vota online concurenţii preferaţi. 
 
Primul pas este nominalizarea startup-urilor favorite cu patru săptămâni înainte de eveniment. Ulterior vor fi aleşi 5 finalişti pentru fiecare categorie de către juriul format din Ziad M. Kane, CEO TheNextWeb.com, Patrick de Laive (co-fondator The Next Web) şi editorii Robin Wauters şi Martin Bryant. Urmează apoi perioada de vot în cadrul căreia, timp de o săptămână, publicul are posibilitatea de a-şi alege favoriţii.
 
Câştigătorii celor 7 categorii de concurs vor fi anunţaţi la ceremonia de decernare a premiilor care va avea loc pe data de 5 februarie în Bucureşti. În această seară, membrii comunităţii se vor întâlni pentru a interacţiona în mod direct şi a sărbători alături de finaliştii şi câştigătorii concursului. Premiile vor fi înmânate de co-fondatorul The Next Web, Patrick de Laive, şi de reprezentanţii Geekcelerator. 
 
Cele şapte categorii ale concursului sunt: 
- start-up-ul anului 
- cel mai bun co-fondator 
- cea mai bună aplicaţie web 
- cea mai bună aplicaţie mobile 
- cel mai bun design 
- cea mai bună experienţă a utilizatorului
- cel mai bun investitor
 
 Geekcelerator.com este un un accelerator/incubator de start-up-uri româneşti fondat de Vlad Stan şi Cătălina Rusu, având finanţare româno-americană. Geekcelerator organizează şi seria de sesiuni "Disrupt or Die" în care incearcムsムidentifice talent românesc în domeniul tehnologiei şi mai ales al Internetului, oameni tineri cu iniţiativă şi care vor sムprimeascムmentorship şi, în viitor, chiar şi finanţare pentru proiectele lor. 
  
 Să vedem cine vor fi câstigatorii primei ediţii a Romanian Startup Awards! 
  
 Nominalizează start-upul preferat! 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Alexandru Linca
25.01.2013, 22:00:02

Marcheaza.ro poate fi nominalizat la TNW Strtup Awards 2013! Cei de la The Next Web (TNW) sunt in cautarea celor mai bune start-up-uri romanesti. Propune aplicatia Marcheaza.ro la categoria: start-up-ul anului (Startup of the year) Trebuie doar să completați in dreptul Startup of the year: marcheaza.ro și dați click pe Submit your nominees Apoi identificați-vă prin intermediul Facebook , Twitter sau prin e-mail pentru un vot corect și sigur ! http://thenextweb.com/startupawards/romania

+1 (1 vot)
Modifică Setările