Internet

articolul anterior articolul urmator

Trump a cheltuit milioane de dolari pentru a-şi promova ziua de naştere pe internet

6
5 Jun 2020 14:44:42
Autor: Andrei Brînduşescu
Foto: Bloomberg
Foto: Bloomberg

Deşi naţiunea pe care o conduce este măcinată de proteste, preşedintele american este mai preocupat să amintească susţinătorilor săi că se apropie ziua sa de naştere.

Bloomberg scrie că Donald Trump a cheltuit, în ultima săptămână a lunii mai, nu mai puţin de 1,48 de milioane de dolari pe reclame în serviciile Google. Pentru ce erau aceste reclame? Pentru a le aduce aminte susţinătorilor săi că ziua sa de naştere se apropie şi a le da şansa de a-i oferi preşedintelui american o felicitare digitală.

Acest lucru arată că Trump a continuat campania prezidenţială în mediul digital, în lipsa marilor adunări pe care le favorizează.

Celălalt client favorit al lui Trump este Facebook, unde a vărsat aceeaşi sumă într-o săptămână, 1,48 de milioane de dolari. Comparativ, rivalul lui Trump la alegerile din toamnă, fostul vicepreşedinte Joe Biden, a cheltuit 322.600 de dolari pe reclame în serviciile Google, şi 570.000 de dolari pentru reclame pe Facebook, în aceeaşi săptămână.

Sub sloganul ”Keep America Great”, invitaţia îi îndeamnă pe susţinătorii preşedintelui să îi ureze acestuia ”la mulţi ani”, cu ocazia zilei sale de naştere şi poate fi semnată cu adresa de email. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

Basarab Peruca
5.06.2020, 14:50:37

Andrei Brindusescu doresti sa manipulezi. "Deşi naţiunea pe care o conduce este măcinată de proteste, preşedintele american este MAI preocupat să amintească susţinătorilor săi că se apropie ziua sa de naştere." Care este instrumentul validat stiintific cu care ai masurat si in ce unitati se cuantifica rezultatul conform caruia dpdv statistic se poate dovedi ca atentia lui Trump e mai concentrata pe ziua lui de nastere decat pe proteste ? Recunoaste, nu esti in stare sa scrii un articol cap-coada, asa ca imediat ai sarit si tu la subiectul Trump care aduce in principiu oricum cititori. Numai cand vede omul "Trump" da click. Grea meseria de jurnalist, asa-i?

-1 (1 vot)
Basarab Peruca
5.06.2020, 14:53:18

https://romanialibera.ro/international/black-lives-matter-si-antifa-au-vandalizat-si-batjocorit-memorialul-victimelor-comunismului-825889 Despre asta de ce nu scrii? Nu se potriveste cu agenda, nu?

0 (2 voturi)
Cel Mare Scarambeu
5.06.2020, 16:36:36

Poate se gandeste omul ca e ultima lui aniversare si merita sa cheltuiasca niste bani mai multi sau poate aduna bani pentru vreo pemenire.

Valentin D
6.06.2020, 07:38:40

Fereasca Dumnezeu sa fie ultima aniversare! Mergem cu mic cu mare sa-l votam. Iti promit ca nu e ultima aniversare. ;)

Valentin D
6.06.2020, 07:26:14

Comentariu considerat abuziv.

Vezi toate comentariile (6)