Întâmplarea a avut loc la Port Aventura, cel mai mare parc de distracţii din Catalunia. Samuel Kempf stătea la câteva rânduri în spatele proprietarului unui iPhone X, care a scăpat telefonul în timpul urcării cu montagne russe-ul.
Kempf a dat dovadă de reflexe excelente, reuşind să prindă smartphone-ul aflat în cădere liberă, iar întregul eveniment a fost surprins de camerele de filmat montate pe montagne russe.
Vorbind cu website-ul neo-zeelandez 1NewsNow, Kempf a spus că montagne russe-ul ”mergea cu o viteză de 130km/h şi a fost odată cel mai înalt şi mai rapid montagne russe al Europei”.
Proprietarul telefonului a fost ”foarte surprins şi fericit”, conform lui Kempf, atunci când a realizat că telefonul său a fost salvat, oferindu-se să cumpere videoclipul realizat de camera de filmat montată pe carusel.
Videoclipul a devenit un hit pe YouTube, unde a depăşit rapid numărul de cinci milioane de vizualizări.
Adauga Comentariu
Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos
Varianta 1
Autentificare cu contul adevarul.ro
Varianta 2
Autentificare cu contul de Facebook
2 Comentarii
Sortare: Cronologic · Dupa popularitate
Vai, vai, ora de fizica de clasa a noua. Nu are relevanta cu ce viteza se misca montagne russe fata de pamant (desi se vede ca viteza oricum nu era prea mare in momentul respectiv, vagonul tocmai trecuse de inaltimea maxima si incepea sa prinda viteza. Ceea ce conteaza este viteza relativa dintre tanarul care a prins telefonul si telefon. Viteza relativa este mica pentru ca toate vagoanele se misca cu aceasi viteza (sunt legate intre ele) si scapase de putin timp de la cineva aflat cu cateva vagoane inainte. E ca si cum ai citi ca un astronaut se conecteaza cu un modul la statia spatiala internationala in timp ce atat modulul cat si statia se deplaseaza cu 20000 de km/ora fata de Pamant si vreo 110000 de km/ora fata de Soare. In realitate conteaza doar viteza relativa dintre statia orbitala si modul care e de vreo 5cm/secunda.
era iute de mînă...probabil hoţ de buzunare..