Internet

articolul anterior articolul urmator

Vodafone a lansat Vodafone TV şi noi servicii convergente fix-mobil

3
16 Sep 2020 12:45:15
Autor: Afrodita Cicovschi
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Vodafone a lansat Vodafone TV, un nou serviciu care aduce utilizatorilor din România o experienţă complet nouă de televiziune şi divertisment, în linie cu tendinţele actuale şi cu noile obiceiuri de consum. De asemenea, Vodafone România lansează astăzi noi oferte de servicii convergente fix-mobil, sub umbrela Vodafone ONE.

“Astăzi marcăm un pas important în strategia noastră de a ne consolida poziţia pe piaţa serviciilor convergente din România. Faptul că am devenit o companie de comunicaţii complet integrată reprezintă pentru noi un catalizator care ne va permite să continuăm să inovăm şi să le oferim românilor noi soluţii convergente competitive pentru comunicare şi divertisment şi cele mai bune opţiuni pentru a fi mereu conectaţi, oriunde şi oricând. Mă bucur să aducem în casele românilor o nouă inovaţie şi o nouă experienţă de divertisment, cu serviciul Vodafone TV, alături de o ofertă convergentă şi mai puternică, Vodafone ONE”, a declarat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România.
 
Serviciul Vodafone TV are la bază o platformă ce include un mediabox 4K, unic pe piaţa din România, care îmbină interactivitatea, aplicaţiile de streaming şi cablul digital. Cu Vodafone TV, utilizatorii se pot bucura de cea mai bogată ofertă de conţinut, ce include cea mai extinsă grilă TV, cu peste 190 de canale în format SD, HD şi 4K, precum şi de cea mai vastă colecţie video on demand, cu mii de ore de conţinut de calitate şi tot conţinutul HBO GO într-o secţiune dedicată, care oferă acces la producţii HBO - seriale originale, filme, documentare, producţii locale, dar şi seriale, filme şi programe pentru copii ale altor furnizori de conţinut premium. De asemenea, interfaţa permite acces direct la cele mai populare servicii de streaming din România, pentru toată familia – Netflix, Amazon Prime, YouTube şi YouTube Kids, Hopster. 
 
„Obiceiurile de consum s-au schimbat semnificativ în ultimii ani, mulţi dintre noi preferând astăzi un mix între a urmări televiziunea lineară şi utilizarea serviciilor On Demand, în creştere. Ceea ce aduce astăzi Vodafone este o soluţie care îmbină perfect cele două lumi, cu ceea ce are mai bun fiecare dintre ele. Utilizatorii pot continua să urmărească, desigur, evenimente live, precum sport sau ştiri, chiar când acestea se întâmplă, dar pot, totodată, să caute şi să vizioneze conţinutul de televiziune lineară câteva zile mai târziu după difuzare, într-un mod similar serviciilor On Demand. Mai mult, în timp, asemenea serviciilor On Demand, utilizatorii pot primi recomandări cu ce se difuzează chiar în acest moment la televiziunea lineară, pe baza preferinţelor lor. Am convingerea că acesta va fi începutul unei experienţe de conţinut şi televiziune semnificativ mai bune pe piaţa din România“, a spus Mostafa El Beltagy, Consumer Business Unit Director, Vodafone România. 
 
Vodafone TV facilitează accesul utilizatorilor la conţinutul preferat, prin integrarea grilei de canale TV lineare şi Video On demand, precum şi a aplicaţiilor de streaming într-o platformă unică, cu o interfaţă modernă şi intuitivă, care permite o navigare simplă şi prietenoasă. Astfel, clienţii pot să urmărească emisiunile TV preferate şi cea mai mare varietate de conţinut în regim On Demand, pe orice ercan – televizor, smartphone sau tabletă. Serviciul Vodafone TV oferă o conectivitate perfectă între ecrane, ce asigură utilizatorilor flexibilitate şi o adevărată experienţă multi-ecran. Astfel, utilizatorii au posibilitatea, de exemplu, să înceapă vizionarea pe telefonul mobil sau tabletă şi să continue pe ecranul televizorului, fără întreruperi. Conţinutul redat pe un ecran este redat pe toate celelalte, instant.
 
Cu Vodafone TV, utilizatorii se pot bucura de flexibilitate şi interactivitate, cu ajutorul funcţiilor avansate disponibile. Prin intermediul funcţiei Catch-up/Replay, utilizatorii au posibilitatea să aleagă când şi unde urmăresc programele preferate, care sunt disponibile timp de 7 zile după difuzare, atât pe televizor, cât şi pe smartphone şi tabletă. De asemenea, pot controla conţinutul vizionat, inclusiv emisiunile TV live, cu ajutorul funcţiilor Pause/Restart, şi pot înregistra programele preferate pentru a le putea urmări ulterior de pe orice ecran. Funcţia de Căutare permite găsirea rapidă şi cu uşurinţă a conţinutului, indiferent dacă este vorba despre conţinut TV linear sau On Demand, programe înregistrate sau în curs de difuzare.
 
În plus, serviciul Vodafone TV include o secţiune dedicată copiilor, „Kids’ App”, care oferă funcţii de control parental, precum şi o ofertă extinsă de conţinut pentru copii, organizat pe canale sau personaje. 
 
Aplicaţia mobilă Vodafone TV este disponibilă pentru dispozitive cu sistem de operare iOS şi Android. 
 
Lansarea noului serviciu Vodafone TV marchează, totodată, un pas important în parteneriatul cu Netflix, demarat în 2015. Având în vedere apetitul în creştere al consumatorilor pentru divertisment de tip On Demand, precum şi succesul campaniilor derulate în ultimii ani, mediaboxul Vodafone TV integrează acum serviciul Netflix, oferind clienţilor posibilitatea de a se bucura de producţii şi filme apreciate şi premiate.
 
Serviciul Vodafone TV este disponibil, începând de astăzi, într-o ofertă specială, pentru clienţii persoane fizice care optează pentru un pachet de servicii fixe, cu Vodafone TV, Internet fix şi Super Wi-Fi de 500 Mbps, HBO & HBO GO inclus timp de 24 de luni, la 17 euro / lună. 
 
De asemenea, utilizatorii persoane fizice pot beneficia de noul serviciu Vodafone TV şi de mai multe avantaje cu noile oferte convergente lansate astăzi.

Vodafone ONE – noi servicii convergente fix-mobil

Vodafone România lansează astăzi noi oferte de servicii convergente fix-mobil pentru clienţii persoane fizice denumite Vodafone ONE, continuând, astfel, promisiunea de a le oferi utilizatorilor servicii complete de comunicare şi cele mai bune opţiuni de a rămâne mereu conectaţi. 

Astfel, clienţii care optează atât pentru servicii mobile, cât şi fixe de la Vodafone beneficiază de oferte şi mai avantajoase, cu o reducere de 120 euro la contractele pe 2 ani.
 
De exemplu, abonaţii Vodafone de servicii mobile care optează şi pentru un pachet de servicii fixe cu Vodafone TV, Internet fix de 500 Mbps şi Super-WiFi beneficiază de o reducere de 120 euro la contractul pe 2 ani, constând în 48 euro reducere la pachetul de servicii fixe, plus 72 euro echivalentul HBO & HBO GO inclus in pachet.
 
Clienţii Vodafone de servicii fixe beneficiază de o reducere de 120 de euro la contractul pe 2 ani optând şi pentru un abonament de servicii mobile începând cu Vodafone Red 12: 48 euro reducere la abonamentul mobil, plus 72 de euro reducere la achiziţionarea unui smartphone.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

SABER RIDER
16.09.2020, 13:59:45

Astia nu sunt in stare nici sa dea un semnal decent pe 2G! despre ce vorbim? ofera vreun serviciu de calitate? cum se numeste? Mai gegraba iti fac reduceri decat sa puna mana sa imbunatateasca serviciile! pai noi ne abonam pentru servicii sau pentru reduceri?

+1 (1 vot)
Un Observator
17.09.2020, 08:43:18

Ce telefon ai? Din acela cu butoane de la inceputurile erei telefoniei mobile.

0 (2 voturi)
SABER RIDER
23.09.2020, 02:05:55

Am si Smartphone pe Android dar la ce bun daca 4G e varza iar 3G e extrem de varza incat nu poate fi utilizat deloc! pe ala il folosesc doar pe Wi-fi (si cu o cartela din alta retea, care nici aia nu e prea grozava dar se misca ceva). Si pe deasupra nu conteaza ce telefoane am, Vodafone a recunoscut personal in urma mai multor sesizari ale mele (chiar si a altora) ca semnalul lor in zona e praf si ca nu au de gand sa imbunatateasca reteaua! Apoi nu ma plang doar eu de semnal ci toata localitatea! (care este un oras, nu un catun de munte). Sunt in retea din vremea Connex dar in ultimi ani nu a mai imbunatatit nimic, nici macar nu au mentinut semnalul care il aveam in urma cu 10 ani.

Modifică Setările