Internet

articolul anterior articolul urmator

Yahoo! şi Dropbox, noul parteneriat din online care ameninţă dominaţia Google

0
3 Apr 2013 15:55:23
Autor: Răzvan Băltăreţu
Dropbox şi Yahoo!, noul cuplu din online. FOTO Adevărul
Dropbox şi Yahoo!, noul cuplu din online. FOTO Adevărul

Dropbox îşi continuă creşterea în online cu un nou parteneriat surpriză. De azi înainte, fişierele pe care le trimiţi prin Yahoo! Mail vor putea fi încărcate în Dropbox pentru transfer mai rapid. Pare cunoscut modelul?

Dropbox a bătut palma cu Yahoo! pentru ca serviciul de mail să fie ajutat de serviciul de stocare online, iar per total să imite funcţionalitatea Google Drive, scrie TechCrunch. Dropbox este la a doua mare lovitură pe piaţa online, după ce a reuşit să cumpere aplicaţia de mail Mailbox pentru care utilizatorii de iPhone au stat şi la coadă, la propriu.

Dropbox este un recunoscut serviciu de stocare online care a crescut tot mai mult în ultimii ani. Yahoo! este o companie care se regăseşte, în prezent, pe valul reîntoarcerii în atenţia utilizatorilor. Şi-a înnoit aplicaţiile mobile şi interfaţa online, iar acum încheie poate unul dintre cele mai bune parteneriate.

Ce presupune acordul cu Dropbox? Că toate fişierele pe care le distribui prin Yahoo! Mail pot fi trimise indirect prin Dropbox, unde poţi păstra, gratuit, până la 2GB. Astfel, albumele de peste 25MB cu fotografii nu mai sunt o problemă.

Pentru ambele companii este un câştig, dar mai important pentru Dropbox, deoarece oferă şi tipuri de abonamente, atunci când nu ai suficient spaţiu. Pentru Yahoo!, al treilea cel mai popular serviciu de mail în SUA, înseamnă că vine cu încă o funcţie pentru a concura cu eternul rival Google. Detaliile Yahoo! Mail + Dropbox sunt detaliate pe blogul serviciului de stocare.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările