Mobile

articolul anterior articolul urmator

Abonamentul YOXO de la Orange introduce portarea din aplicaţie

0
11 May 2021 11:26:20
Autor: George-Andrei Cristescu
Portare 100% digitală prin YOXO.
Portare 100% digitală prin YOXO.

YOXO, primul abonament de mobil complet digital din România,  administrat în întregime prin intermediul unei aplicaţii mobile, introduce procesul de portare 100% digitală, dar şi prima lună fără plată pentru cei care aleg să îşi porteze numărul pe YOXO şi să experimenteze avantajele celui mai flexibil abonament.

Cei interesaţi nu mai sunt nevoiţi să se deplaseze fizic într-un magazin pentru transferul numărului de telefon din altă reţea, pentru că totul se întâmplă în câţiva paşi simpli, direct de pe telefon, complet digital. Astfel, aceştia trebuie doar să descarce aplicaţia YOXO şi să-şi creeze un cont, să comande un SIM cu număr temporar pe care să îl activeze, să completeze informaţiile despre data portării, iar numărul dorit va fi apoi transferat automat pe SIM-ul YOXO.

Procesul elimină complet nevoia documentelor de hârtie, iar utilizatorii nu mai sunt nevoiţi să aştepte să fie contactaţi din call center sau să rămână conectaţi într-un apel pentru a lua legătura cu un operator. 

Toţi cei care aleg să îşi porteze numărul pe YOXO până la data de 30 iulie 2021 beneficiază de prima lună de abonament fără plată, pentru a testa dacă YOXO este potrivit pentru ei.

YOXO este abonamentul 100% digital, complet configurabil în functie de nevoi şi preferinţe, ce oferă utilizatorilor o experienţă simplificată pentru accesarea serviciilor de voce şi date din reţeaua mobilă  Orange.

YOXO  include 3 abonamente dintre care pot alege în funcţie de nevoile lor: cu 20 GB, 60 GB sau 100 GB, ce pot fi gestionate şi schimbate în fiecare lună direct din aplicaţie. Plata abonamentului se face la fel de simplu, complet digital, automat la fiecare 30 de zile, folosind cardul bancar înregistrat în aplicaţie.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările