Mobile

articolul anterior articolul urmator

Aplicaţia „Lick This“ îţi propune să lingi telefonul în speranţa că vei învăţa cum se produce plăcere prin sex oral

0
9 Mar 2014 17:19:16
Autor: Răzvan Băltăreţu
Un smartphone te poate ajuta în multe moduri. FOTO Adevărul
Un smartphone te poate ajuta în multe moduri. FOTO Adevărul

Omul cât trăieşte învaţă, aşa şi-or fi spus creatorii aplicaţiei „Lick This“ care îi învaţă pe utilizatori cum să facă sex oral (sau cel puţin să spere că învaţă).

Aplicaţia este disponibilă online, la adresa lickthisapp.com, iar cei care o încearcă trebuie să ştie că au de trecut prin trei probe. Întâi, este momentul „sus-jos“, în care trebuie, cu limba, să stingă şi să aprindă lumina prin intermediul unui comutator virtual. Apoi, e momentul „cerculeţe“, când utilizatorii trebuie să se concentreze pentru a roti un mâner cât de repede pot. În final, e proba „freestyle“ care presupune că oamenii se pot juca cu o minge pe care le-o pune la dispoziţie aplicaţia.

„Credem că poţi deveni mai bun folosind această aplicaţie? Nu. Credem că oferă un mijloc interesant de a privi interacţiunea dintre un om şi un computer şi o să-i facă pe oameni să se gândească la sexualitatea lor şi să înceapă o conversaţie? Desigur“, susţine Chris Allick, unul dintre creatori, citat de „Fast Company“. Creatorii aplicaţiei recomandă ca cei interesaţi să testeze aplicaţia să pună o folie de plastic peste telefon, dacă se tem că dispozitivul nu e prea curat.

La început, ei au vrut să numească aplicaţia „The Lick Olympics“, dar s-au gândit că oamenii mai repede se vor amuza de nume decât să o încerce în adevăratul sens în care a fost creată. Creatorii au mai spus că ideile reprezentărilor pentru fiecare probă au venit de la mai mulţi oameni. Cineva sugerase chiar, la prima probă, să fie un fermoar. Altcineva sugerase rezolvarea unui labirint drept probă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările