Mobile

articolul anterior articolul urmator

Aplicaţia care te „obligă“ să discuţi fără cuvinte, doar prin emoticoane

0
1 Jul 2014 11:09:59
Autor: Răzvan Băltăreţu
Caracterele emoji au ajuns foarte populare prin aplicaţii ca WhatsApp sau Viber. FOTO Wired.com
Caracterele emoji au ajuns foarte populare prin aplicaţii ca WhatsApp sau Viber. FOTO Wired.com

Emoji, emoticoanele create în Asia şi care au cucerit întreaga lume, au devenit atât de populare, încât cineva s-a gândit să le transforme într-un limbaj de sine stătător. Şi i-a spus aplicaţiei Emoj.li.

Emoji sunt emoticoane care reprezintă, la scară foarte mică şi desenate, diverse lucruri sau personaje reale şi, de regulă, sunt folosite pentru a augmenta o conversaţie. Deşi iniţial acestea au fost menite doar pentru a complementa o discuţie formată din cuvinte şi propoziţii clasice, cineva s-a  gândit că emoji sunt suficiente pentru un dialog mai abstract, scrie Playtech.ro.

Aplicaţia se numeşte Emojli şi deşi poţi folosi emoji pe WhatsApp, Viber, iMessage, Facebook Messenger şi multe servicii similare, doar în aplicaţia Emojli eşti obligat să foloseşti respectivele simboluri într-un mod exclusiv. Dacă ideea din spate ţi se pare utilă şi amuzantă, motiv pentru care ai fi tentaţi să descarci o asemenea aplicaţie, vei avea ocazia să o faci pe la sfârşitul lunii iulie sau începutul lui august. Întâi pe iPhone.

Mai multe informaţii despre această aplicaţie sunt disponibile pe Playtech.ro

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările