Mobile

articolul anterior articolul urmator

Apple confirmă amânarea lansării lui iPhone 12. Când ar trebui să fie anunţată noua gamă

0
31 Jul 2020 12:28:54
Autor: Andrei Brînduşescu
Foto: Apple
Foto: Apple

CFO-ul Apple, Luca Maestri, a confirmat în cadrul unei întâlniri cu investitorii că iPhone 12 va apărea mai târziu decât în mod obişnuit.

Maestri a confirmat întârzierea în timp ce discuta despre aşteptările pentru ultimul sfert fiscal al lui 2020. ”Aşa cum ştiţi, anul trecut am început să vindem iPhone-uri la sfârşitul lui septembrie. Anul acesta, ne aşteptăm să facem acest lucru cu câteva săptămâni mai târziu” a indicat CFO-ul companiei din Cupertino.

Gama iPhone 11 a fost lansată pe 20 septembrie 2019, ceea ce înseamnă că întârzierea va împinge anunţul lui iPhone 12 până în luna octombrie.

Această întârziere a fost deja zvonită de foarte mult timp, însă este pentru prima oară când Apple o confirmă. În trecut, compania nu voia nici măcar să confirme că un nou iPhone va apărea.

Nu este un lucru ieşit din comun ca Apple să împingă lansarea noilor iPhone-uri până în octombrie, sau chiar noiembrie, conform 9to5mac. De fapt, 2019 a fost primul din ultimii 3 ani în care Apple a lansat întreaga sa linie de flagship-uri în acelaşi timp. În 2017, iPhone X-ul a fost anunţat în septembrie şi lansat în noiembrie, iar în 2018 iPhone XR a fost anunţat în septembrie şi lansat în octombrie.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii