Mobile

articolul anterior articolul urmator

Apple deschide un magazin plutitor în Singapore

0
24 Aug 2020 13:18:30
Autor: Andrei Brînduşescu
Foto: 9to5Mac
Foto: 9to5Mac

Apple are sute de magazine în întreaga lume, iar câteva dintre acestea sunt chiar mici monumente arhitecturale ale oraşelor din care fac parte, precum celebra clădire în formă de cub din New York.

Gigantul din Cupertino vrea să deschidă încă o astfel de clădire, una care să atragă vizitatorii nu doar prin produsele aflate înăuntru, ci şi prin aspectul său exterior. Astfel, Apple va inaugura în curând un magazin plutitor, în Singapore, localizat în apropierea cunoscutului complex Marina Bay.

Nu a fost încă anunţată o dată oficială a deschiderii, însă pe site-ul Apple noul magazin este deja prezentat ca ”un spaţiu în care să poţi explora, să te poţi conecta cu alţii şi să creezi ceva nou”.

Magazinul va înlocui o clădire în formăp de ciob de sticlă, în care s-a aflat şi un club de noapte numit Avalon. Apple a reconstruit faţada exterioară, punând panouri de sticlă care reflectă oraşul în timpul zilei şi, conform unor materiale publicat de 9to5Mac, strălucesc în timpul nopţii.

În interior, magazinul va fi luminat de o fereastră circulară montată în vârful domului de sticlă care îl va înconjura, iar conectarea sa cu ”uscatul” va fi realizată printr-o punte la suprafaţă şi un tunel subacvatic, legat de un mall din apropiere.

Magazinul va fi al treilea deschis de Apple în Singapore, după cel localizat în Knightsbridge Mall, inaugurat în 2017, şi cel din aeroportul Jewel Changi, inaugurat anul trecut.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările