Mobile

articolul anterior articolul urmator

Apple a lansat prima versiune beta a sistemului de operare iOS 14

0
10 Jul 2020 19:56:19
Autor: News.ro
Prima versiune beta a lui iOS 14.
Prima versiune beta a lui iOS 14.

Apple a lansat prima versiune beta a viitorului sistem de operare iOS 14, care este acum disponibilă public şi poate fi instalată de oricine doreşte.

Apple a făcut un nou pas spre lansarea unei versiuni de iOS şi iPadOS, sistemele de operare pentru iPhone şi iPad. Cele două sunt acum disponibile în variantă beta şi pot fi descărcate de pe site-ul oficial.

Cei care doresc să încerce versiunea beta trebuie să se înscrie în Apple Beta Software Program şi să descarce profilul necesar trecerii de la versiunea stabilă la cea de test pe dispozitivul mobil. După aceasta, update-ul va fi instalat ca oricare altul.

Ca în fiecare an, Apple va lansa noua versiune a sistemelor sale mobile de operare în luna septembrie. Până atunci, ar trebui să mai apară măcar încă o versiune de test, etichetată Beta 2.

iOS 14 reprezintă unul dintre cele mai bogate în noutăţi update-uri pe care le-a lansat Apple în ultima vreme şi vine după un iOS 13 care trebuia să se concentreze pe stabilitate, dar care, la rândul lui, a introdus numeroase bug-uri, pentru a căror reparare au fost necesare multe alte update-uri minore.

Widget-urile “libere”, App Library (un fel de App Drawer care grupează pe foldere toate aplicaţiile instalate), modul picture-in-picture pentru video, alegerea unora dintre aplicaţiile implicite şi o nouă aplicaţie pentru traduceri sunt câteva din noutăţile care se vor regăsi în iOS 14 şi iPadOS 14.

iOS 14 va putea fi instalat pe toate smartphone-urile Apple de la iPhone 6S încoace. iPadOS va rula pe toate tabletele iPad din ultimii 6 ani, începând cu iPad Air 2.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările