Mobile

articolul anterior articolul urmator

Apple va recalibra bateriile telefoanelor iPhone 11, prin actualizarea la iOS 14.5

0
1 Apr 2021 11:21:55
Autor: Adrian Pogîngeanu
FOTO Apple
FOTO Apple

Apple va recalibra bateriile pentru terminalele smartphone iPhone 11 pentru a remedia consumul bateriei şi problemele de performanţă reduse, printr-o viitoare actualizare, notează publicaţia MacRumors.

Potrivit unui document Apple, procesul se va întâmpla atunci când veţi actualiza un iPhone 11, 11 Pro sau 11 Pro Max la  iOS 14.5. 

Ar putea dura câteva săptămâni până când actualizarea va permite telefonului posibilitatea de a determina ce capacitate mai are bateria şi cât de multă performanţă mai poate oferi, conform documentului. 

Utilizatorii nu ar trebui să observe prea multe diferenţe în timpul procesului, deşi va apărea un mesaj în secţiunea de sănătate a bateriei din meniul setări, care să explice ce se întâmplă.

 Procesul este în prezent testat în ultima versiune beta a dezvoltatorului, dar având în vedere că Apple are deja o pagină de asistenţă, există şanse mari să ajungă în versiunea finală. Dacă recalibrarea eşuează, din anumite motive, Apple spune că un service autorizat va înlocui gratuit bateria. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările