Mobile

articolul anterior articolul urmator

ASUS anunţă scorurile DXOMARK Mobile pentru ZenFone 7 Pro

0
17 Oct 2020 00:06:39
Autor: George-Andrei Cristescu
Scoruri DXOMARK Mobile pentru Zenfone 7 Pro.
Scoruri DXOMARK Mobile pentru Zenfone 7 Pro.

ASUS anunţă că ZenFone 7 Pro a obţinut un scor general de 115 şi un scor general selfie de 101 în clasamentul DXOMARK Mobile.

Scorul DXOMARK Mobile Camera pentru ZenFone 7 Pro include sub-scoruri de 122 în categoria Foto şi 100 în categoria Video. Performanţa sa deosebită pe post de cameră frontală i-a permis lui ZenFone 7 Pro să obţină un scor DXOMARK Selfie de 104 pentru fotografii selfie şi o clasare pe primul loc în testele de selfie video, cu un scor de 96.

În recenzia DXOMARK, ZenFone 7 Pro a fost lăudat pentru expunerea precisă şi nivelul înalt de detalii. Pentru fotografiile capturate cu camera principală, DXOMARK a notat că ZenFone 7 Pro "... a obţinut un scor perfect în testul de autofocus, focalizând rapid şi precis în orice condiţii de iluminare". Pentru fotografiile selfie realizate cu camera în poziţie frontală, recenzia a precizat că "senzorul de imagine mare al camerei ajută la capturarea de detalii şi texturi excelente, pentru o cameră frontală. Zgomotul de imagine este ţinut foarte bine sub control pe fizionomia subiectului şi este vizibil doar în elementele de fundal ale unei scene".

ZenFone 7 Pro a obţinut, de asemenea, rezultate bune şi în categoria Video, în special în secţiunea selfie video. DXOMARK a remarcat că video-urile selfie realizate cu ZenFone 7 Pro au demonstrat "... randare excelentă a texturilor şi a detaliilor şi o expunere bună până la niveluri de iluminare foarte scăzute ...".Seria ZenFone 7 a fost construită cu sistemul unic de camere triple Flip Camera. Acest modul include o cameră cu obiectiv larg de 64 MP Sony IMX686, o cameră ultra-larg de 12 MP Sony IMX363 şi o cameră tele-foto cu un zoom optic de până la 3X. ZenFone 7 oferă, de asemenea, o funcţie de top la nivelul industriei, de înregistrare video 8K la 30 FPS cu capabilităţi EIS, pentru rezoluţii ultra-înalte şi performanţe stabile în înregistrarea video. Flip Camera include multe funcţii unice, inclusiv modul Free-angle, care le permite utilizatorilor să creeze cu uşurinţă imagini capturate din unghiuri speciale, Auto Panorama pentru imagini panoramice motorizate care evită imaginile blurate şi Motion Tracking video.

Review-urile ZenFone 7 Pro cu Flip Camera publicate de DXOMARK:
Camera selfie: https://www.dxomark.com/asus-zenfone-7-pro-selfie-review-top-pick-for-video/
Camera principală: https://www.dxomark.com/asus-zenfone-7-pro-camera-review-much-improved-tele-zoom/

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările