Mobile

articolul anterior articolul urmator

Ce este Petal Search, noul motor de căutare preinstalat pe dispozitivele Huawei

1
10 Aug 2020 13:28:19
Autor: Andrei Brînduşescu

Aplicaţia Petal Search vine preinstalată pe Seria Huawei P40 şi este deja disponibilă pentru instalare în Huawei AppGallery.

Noul instrument de căutare oferă utilizatorilor Huawei o modalitate de a căuta cu uşurinţă prin categorii diverse - inclusiv ştiri, imagini sau divertisment - direct de pe ecranul de start al dispozitivului, şi de a găsi astfel aplicaţiile dorite.

Dezvoltată de motorul de căutare Petal Search, aplicaţia aduce o experienţă de căutare alternativă care localizează şi agregă informaţii, oferind cele mai precise şi relevante rezultate pentru fiecare utilizator, pentru a le permite să personalizeze şi să gestioneze experienţa cu smartphone-urile lor aşa cum îşi doresc.

Pe lângă ştiri, imagini şi divertisment, instrumentul de căutare listează aplicaţii din mai multe surse, precizând întotdeauna originea sursei. Huawei AppGallery este complet integrat în noul motor de căutare şi orice aplicaţie disponibilă deja în magazinul virtual va apărea în partea de sus a oricărei căutări din noul instrument.

Creat în parteneriat cu liderii motoarelor de căutare la nivel mondial şi european, inclusiv Qwant şi Yandex, Huawei Petal Search reuneşte tehnologii de securitate şi siguranţă bazate pe hardware, în combinaţie cu standardele de confidenţialitate stabilite de aceste motoare de căutare, pentru a asigura standarde de protecţie şi securitate a datelor pentru utilizatorii Huawei.

Care sunt cele trei moduri prin care poţi descărca aplicaţii pe un dispozitiv Huawei

1) Phone Clone – O modalitate simplă de a transfera aplicaţiile, contactele, datele, fişierele şi fotografiile de pe vechiul smartphone pe noul smartphone, în câţiva paşi simpli.

2) Huawei AppGallery – Magazinul oficial de aplicaţii al producătorului, cu peste 420 de milioane de utilizatori lunari activi şi o listă de aplicaţii în continuă creştere. Dispune de un mecanism de detectare în 4 niveluri pentru ca utilizatorul să se asigure că aplicaţiile prezentate sunt sigure pentru descărcare şi utilizare.

3)Motorul de căutare Petal Search - Unul dintre cele trei moduri în care utilizatorii HUAWEI pot găsi şi descărca aplicaţii pe dispozitivele lor HMS, alături de Huawei AppGallery şi Phone Clone. Se poate folosi direct de pe ecranul de start al dispozitivului.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Adrian Foangǎ
10.08.2020, 16:59:37

E bun, ca trimite datele direct in China.

Modifică Setările