Mobile

articolul anterior articolul urmator

Ce smartphone preferă Bill Gates dintre iPhone şi Android

5
1 Mar 2021 15:39:47
Autor: Adrian Pogîngeanu
Bill Gates, cofondatorul Microsoft. FOTO Getty Images /  Mike Cohen
Bill Gates, cofondatorul Microsoft. FOTO Getty Images /  Mike Cohen

Când vine vorba de marea dezbatere iOS versus Android, cofondatorul Microsoft, Bill Gates, ştie de ce parte este. Potrivit 9to5Google, Gates şi-a împărtăşit preferinţele într-un interviu recent doar audio, prin intermediul aplicaţiei Clubhouse.

S-ar putea să nu fie o surpriză faptul că face parte din ”echipa Android”.
 
Gates a spus într-o discuţie cu jurnalistul Andrew Ross Sorkin şi cofondatorului Clubhouse Paul Davidson că, după ce a declarat în trecut că preferă Android, rămâne fidel acestei alegeri. Bill Gates ţine la îndemână un iPhone în cazul în care doreşte să-l folosească din orice motiv (cum ar fi utilizarea Clubhouse, aplicaţie prezentă exclusiv pe iPhone), dar foloseşte un dispozitiv cu Android în mod obişnuit.
 
Clubhouse este o aplicaţie care vă permite să participaţi la conversaţii audio. Reţeaua socială seamănă cu o serie de conversaţii de tip podcast. În acest moment, o poţi folosi doar pe bază de invitaţie şi e disponibilă doar pentru utilizatorii de iPhone.
 
„De fapt folosesc un telefon Android”, i-a spus Gates lui Sorkin. „Pentru că vreau să fiu la curent cu toate, de multe ori mă voi juca cu iPhone-ul, dar cel pe care îl port în mod curent se întâmplă să fie Android. Unii dintre producătorii de Android preinstalează software-ul Microsoft într-un mod care îmi este accesibil. Sunt mai flexibili în legătură cu modul în care software-ul se conectează la sistemul de operare. Aşa că de asta m-am obişnuit. Ştii, mulţi dintre prietenii mei au iPhone, deci nu există puritate. ”
  
În 2019, Gates a recunoscut că modul în care a gestionat divizia de telefoane mobile a Microsoft a fost „cea mai mare greşeală” a sa. Microsoft a lăsat Google să transforme Android în singurul rival adevărat pentru iPhone. Microsoft a ratat atunci o afacere de 400 de miliarde de dolari, lucru pe care-l regretă profund. Cu toate astea, din 2017, a început să utilizeze un smartphone cu Android.
 
În timpul interviului, Paul Davidson a indicat că o versiune pentru Android a Clubhouse ar putea fi pe drum. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

acamas nikos
1.03.2021, 19:05:35

Bill Gates psihopatul planetei un bolnav mintal 100% . Sper sa dispara acest criminal din viata asta .

-9 (13 voturi)
Mapsi Mapsi
2.03.2021, 13:09:21

@akamas nikos Esti dovada vie că metodele contraceptive ar trebui luate mai în serios mai ales în mediile sociale defavorizate

Edmond Wolf
1.03.2021, 21:42:43

Extraordinar de interesant că Kill Gates preferă Android. În articolul următor vom afla ce sutien și chiloței poartă, dacă hârtia igienică folosită este cu arome sau fără, dacă scapă vânturi înainte sau după servirea mesei și cum îi place să râgâie. Sperăm să aflăm și care balamuc i s-ar potrivi tovarășului Gates.

-4 (6 voturi)
Mapsi Mapsi
2.03.2021, 13:11:37

Ti-a inceput neuronul singuratic să vibreze pe frecvența 5G? Sau ți-a picat greu cipul din parizer?

Steve Martin
3.03.2021, 20:55:43

Global Research Hub offers research paper writing help from professional research paper writers with top research paper editing and proofreading services. https://globalresearchhub.com/

Modifică Setările