Mobile

articolul anterior articolul urmator

Cele mai bune imagini cu BlackBerry Venice, primul cu Android

0
31 Aug 2015 10:04:03
Autor: Redacţia Adevărul
BlackBerry Venice este un smartphone cu Android şi aplicaţii BlackBerry.
BlackBerry Venice este un smartphone cu Android şi aplicaţii BlackBerry.

BlackBerry schimbă regulile în toamnă, iar odată cu 2015 trece la Android. Deocamdată, compania nu a confirmat nimic, dar apar tot mai multe informaţii despre modelul Venice, acum şi în poze mai bune.

Cei care erau curioşi de designul iminentului BlackBerry Venice, primul dispozitiv BlackBerry cu Android, vor fi bucuroşi să vadă noile imagini. Şi dacă te gândeşti că merită un astfel de smartphone, acest articol îţi explică de ce ar trebui să fie cel mai bun telefon pe care BlackBerry l-a produs în ultimii ani.

După câteva săptămâni în care am analizat în detaliu tot felul de speculaţii legate de smartphone-ul BlackBerry cu Android, se pare că vedem o versiune funcţională. Va purta numele BlackBerry Venice, iar primele imagini cu el au fost postate în urmă cu câteva zile de Ba Minh Duc din Vietnam.

Dacă imaginile se dovedesc autentice şi au puţine şanse să nu fie, BlackBerry Venice, pe lângă faptul că va rula o versiune recentă de Android modificată de BlackBerry pentru securitate sporită, va avea şi un design original.

Află mai multe despre acest BlackBerry pe care va fi instalat Android

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările