Mobile

articolul anterior articolul urmator

Cele mai bune video review-uri în limba română sosesc pe Tech Adevărul

0
12 Dec 2014 10:24:47
Autor: Vlad Andriescu
Laboratorul Darwin vine pe adevarul.ro.
Laboratorul Darwin vine pe adevarul.ro.

Începând din această lună, fanii Tech Adevărul vor avea ocazia să vadă cele mai bune video review-uri în limba română de pe internet. Laboratorul Darwin, un show de YouTube din Republica Moldova, soseşte pe adevarul.ro.

Ne place să avem cele mai bune review-uri şi un conţinut de calitate, aşa că Laboratorul Darwin e un lucru natural pentru Tech Adevărul. Acesta e un show YouTube din Republica Moldova unde se fac review-uri de gadgeturi într-un stil relaxat, pentru toată lumea, dar foarte precis. 

Cu o regularitate de două-trei pe lună, Laboratorul Darwin va publica pe blogurile adevarul.ro review-urile sale.

Puteţi găsi blogul Laboratorul Darwin la acest link şi nu uita să apeşi butonul Devino Fan ca să urmăreşti toate postările în meniul de notificări de pe adevarul.ro. 

Ce e Laboratorul Darwin?

Laboratorul Darwin este prezentat de Vicu Ţurcan şi propune un video review de o calitate excelentă, opinii pertinente şi date despre telefoane şi alte gadgeturi.

"Împreună cu echipa Darwin alegem şi prezentăm device-uri la adevărata lor valoare, cu avantajele şi dezavantajele care există. Proiectul a apărut din dorinţa de a face review-uri de calitate în limba română din toate punctele de vedere", spune Vicu Ţurcan, realizatorul show-ului de pe YouTube.

Cine este Darwin? Darwin e un magazin de tehnică digitală din Republica Moldova care a fost fondat în 2013. Show-ul de pe YouTube, Laboratorul Darwin, împlineşte un an chiar în această lună. Darwin vinde telefoane, accesorii, tablete şi alte produse digitale şi are o reţea offline şi online.

Pentru Darwin, testarea produselor este importană, înainte de a ajunge pe rafturi, aşa că au un laborator unde testează şi compară produsele.

Când apare primul video review?

Lucrările în Laboratorul Darwin s-au încheiat pentru cel de-al 49-lea video review, adică cel aniversar, când laboranţii împlinesc un an. Veţi putea vedea azi un ceas cu Android Wear, rezistent la apă. E primul review de acest fel în limba română şi îl aşteptăm cu interes.

Până atunci, cunoaşteţi-i pe cei de la Laboratorul Darwin în review-ul lor la telefonul Lenovo K920 Vibe Z2 Pro

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările