Mobile

articolul anterior articolul urmator

Cosmote introduce noi opţiuni de internet mobil pe cartelele Prepay

2
28 Apr 2014 15:23:51
Autor: Vlad Andriescu
Cosmote
Cosmote

Cosmote a anunţat noi opţiuni pentru clienţii de cartele preplătite prin portofoliul Connect Mobile. Clienţii de voce noi şi existenţi pot activa extraopţiuni pentru trafic de date de la 70 MB la 2 GB cu preţuri de la un euro până la nouă euro.

Portofoliul introduce două extraopţiuni Connect Mobile recurente: Connect Mobile Weekly, care oferă 250 MB trafic de date pentru doar 2 euro credit/săptămână şi Connect Mobile 70 MB, pentru doar 1 euro credit/lună.

În plus, de acum înainte, pentru 3 euro credit lunar, clienţii prepaid primesc mai mult trafic de date prin extraopţiunea îmbunătăţită Connect Mobile 200 MB. 

Cosmote a introdus în februarie noi opţiuni la cartela Prepay. Noul portofoliu prepaid Cosmote include patru extra-opţiuni pentru Cartela Cosmote şi Cartela Vibe, cu preţuri între 5 euro şi 10 euro. Astfel, clienţii au disponibile pachete de beneficii compuse din 3.000 minute în reţea, 3.000 minute către Romtelecom, nelimitat SMS-uri în reţea, 120 minute/SMS-uri naţionale şi 50 MB trafic de date până la pachete ce conţin nelimitat minute în reţea şi către Romtelecom, nelimitat SMSuri în reţea/naţionale, 200 minute naţionale/internaţionale, 800 MB trafic de date şi acces nelimitat în cadrul aplicaţiei WhatsApp.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Adi Beda
28.04.2014, 17:55:26

Am citit aici: http://www.reincarci.ro/blog/prepaid/din-aprilie-vom-plati-mai-putin-pentru-serviciile-de-telefonie-mobila-65.html ca taxele de interconectare sunt de acum mai mici, in urma deciziei de la ANCOM. Oare se vor vedea aceste modificari si in ofertele operatorilor de telecom, precum Cosmote?

Vlad Andriescu
28.04.2014, 21:44:34

Tarifele diferențiate între rețeaua proprie și celelalte rețele sunt egale acum. Asta înseamnă tarifele de interconectare. Deci, modificările există. Operatorii vor fi obligați, indiferent dacă sunt Vodafone, Orange sau Cosmote să se supună deciziei ANCOM. Acum, fiecare cu strategia lor. Unii pot scumpi tarifele, unii vor da mai puține minute în alte rețele sau unii, cum sunt cei de la RDS, vor da Nelimitate la toată țara.