Mobile

articolul anterior articolul urmator

Cum să afli pe unde umblă copilul tău sau pe unde este un prieten printr-o aplicaţie pentru dispozitivele cu Android

0
21 Sep 2013 10:31:56
Autor: Răzvan Băltăreţu
VIP Track este disponibilă pe telefoanele cu Android.
VIP Track este disponibilă pe telefoanele cu Android.

Să urmăreşti pe cineva este mult mai uşor în era dispozitivelor mobile dotate cu GPS. Dacă vrei să vezi unde îţi este copilul, sau vreun angajat, există aplicaţia VIPTrack pentru Android.

Aplicaţia VIPTrack permite localizarea dispozitivelor mobile cu sistem de operare Android (care rulează cel puţin Gingerbread 2.3.3) şi se adresează în principal părinţilor şi siguranţei copiilor, se arată în comunicatul remis „Adevărul“. Practic vine în întâmpinarea părinţilor ce îşi doresc să fie informaţi activ asupra locului în care sunt copiii lor. Mai mult, poate fi utilizată şi pentru a crea grupuri de prieteni pe care să-i vezi apoi pe unde sunt.

VIPTrack poate fi utilă şi companiilor de fleet management, a celor de distribuţie, dar şi a celor de pază şi securitate, oferind conducerii posibilitatea de a verifica în timp real detaliile rutelor, localizarea şi timpul petrecut pe traseu, la client sau în post.

Odată instalată aplicaţia VIPTrack pe un smartphone, acesta poate fi localizat în timp real de la propriul calculator, prin portalul www.viptrack.ro, având posibilitatea de realizare a rapoartelor pe perioade nelimitate în funcţie de date şi ore, cu verificare a coordonatelor localizării din 5 în 5 minute.

Aplicaţia este disponibilă în Play Store, magazinul cu aplicaţii pentru Android.

Hai să discutăm pe pagina de Facebook a „Tech Adevărul“

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările