Mobile

articolul anterior articolul urmator

Cum poţi vedea şi asculta concertele de la Festivalul George Enescu, oriunde te-ai afla

0
30 Aug 2019 18:48:36
Autor: Andrei Brînduşescu

Anul acesta, Samsung sărbătoreşte trei ani de parteneriat cu Festivalul George Enescu, iar prin intermediul aplicaţiei dARe by Samsung, va pune la dispoziţia tuturor posesorilor de smartphone-uri posibilitatea de a vedea şi asculta concertele festivalului.

Cei care nu pot fi prezenţi, dintr-un motiv sau altul la ediţia cu numărul XXIV a Festivalului George Enescu, vor putea folosi aplicaţia dARe by Samsung pentru a se bucura live de spectacolele organizate în Bucureşti.

Samsung a augmentat bancnota de 5 lei, care are chipul lui George Enescu, special pentru festival. Ce înseamnă acest lucru? Că, folosind aplicaţia dARe, posesorii de smartphone vor putea scana bancnota de 5 lei, care va prinde viaţă şi îi va purta pe una dintre scenele festivalului.

În videoclipul de mai jos, puteţi vedea o demonstraţie realizată vineri, 30 august, într-un moment în care nu aveau loc concerte. Bancnota, transformată într-un ecran, afişează mesajul ”spectacolul nu a început încă” şi te invită să revii în momentul în care un concert este în desfăşurare.

Augmentarea bancnotei de 5 lei cu Samsung dARe

În plus, pe lângă augmentarea bancnotei de 5 lei, Samsung a pregătit expoziţia digitală denumită ”Enescu 360”, care le permite celor care vor asista la concertele de la Sala Palatului să viziteze casele memoriale ale lui George Enescu din Liveni, Dorohoi, Sinaia şi Bucureşti, chiar din holul Sălii Palatului.

Cei care merg la festival vor putea folosi şi aplicaţia Enescu Experience, care cuprinde atât cele peste o sută de concerte care fac parte din festival, cât şi programele asociate, respectiv alte câteva sute de evenimente în spaţii necovenţionale, în aer liber, muzee. Permiţând localizarea telefonului, fiecare utilizator va primi notificări despre evenimentele din apropiere, putând chiar stabili şi trasee pentru a naviga către diferite puncte de pe hartă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările